• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ogromno pojačanje za Srbiju, stiže jedan od NAJBOLJIH na svijetu!

Autor Dragan Šutvić

Dejan Milosavljev će braniti za Srbiju na Svjetskom prvenstvu u Poljskoj!

 dejan milosavljev igra za srbiju na svjetskom prvenstvu Izvor: MN PRESS

Sjajne vijesti za Srbiju samo dan pred početak Svetskog prvenstva! Jedan od najboljih čuvara mreže na svijetu Dejan Milosavljev se ipak oporavio i zaigraće za srpski tim na Mundijalu

Stigao je na pripreme iskusni golman sa povredom, ali je poslije velikih napora medicinskog tima uspio da se oporavi. Otišao je na preglede u Berlin i klub mu je dozvolio da se u Katovicama pridruži nacionalnom timu!

"Na osnovu prethodnih dogovora Rukometnog saveza Srbije sa klubom Dejana Milosavljeva, čuvar mreže srpske reprezentacije otputovao je na unaprijed planirane lekarske preglede i kontrole u Berlin. Na osnovu tih pregleda i povoljnih vijesti, očekuje se da će se Dejan Milosavljev naknadno priključiti reprezentaciju u Poljskoj. Medicinski tim muške seniorske reprezentacije intenzivno je radio na oporavku Milosavljeva čime je stanje drastično poboljšano u odnosu na početnu situaciju sa povredom. Dejan Milosavljev nestrpljivo iščekuje povratak u redove nacionalnog tima i učešće na Svjetskom prvenstvu", navodi se u saopštenju Rukometnog saveza Srbije. 

Milosavljev ima 26 godina, u karijeri je nastupao za Jugović, Partizan, Vardar i sada je član Fuhsea iz Berlina, a za nacionalni tim je počeo da brani 2014. godine i već iza sebe ima nekoliko važnih i velikih takmičenja.

Ekipa Tonija Đerone je bez njega u sastavu odigrala dve pripremne utakmcie sa šampionom Evrope Švedskom i izgubila u prvoj, a pobijedila u drugoj utakmici. U drugom meču se izuzetno istakao Dejanov zamjenik među stativama Vladimir Cupara, dok je treći golman perspektivni Milan Bomaštar. 

Srbija počinje svoje takmičenje na Mundijalu 13. januara duelom sa Alžirom, potom slijedi meč sa Njemačkom 15. januara, da bi 17. januara bila gotova grupna faza poslije duela sa Katarom.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC