• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grend slem šampionka šokirala sve, pa otkrila zašto: Ne ide na Australijan open, ova slika otkriva najljepši razlog!

Autor Haris Krhalić

Nikome nije bilo jasno zašto Naomi Osaka propušta Australijan open, ali sada je sve jasno. Oglasila se japanska teniserka i objavila da je trudna!

 Naomi Osaka trudna Izvor: Profimedia

Dvostruka osvajačica Australijan opena iz 2019. i 2021. godine i bivša vodeća na VTA listi Naomi Osaka šokirala je javnost kada je objavila da se povlači iz žrijeba za ovogodišnje izdanje prvog grend slema sezone. 

Nije bilo informacija o povredi, a sada se ona oglasila i javila najljepši mogući razlog za propuštanje turnira i cijele sezone. Naomi Osaka je trudna.

"Posljednjih nekoliko godina su bile u najmanju ruku zanimljive, ali ja mislim da su najzahtjevnije stvari u životu najzabavnije. Ovih nekoliko mjeseci koliko sam bila van sporta mi je donijelo novu ljubav prema igri kojoj sam posvetila život. Shvatila sam da je život tako kratak i da ne smijemo ništa da uzimamo zdravo za gotovo. Svaki dan je novi blagoslov i nova avantura. Znam koliko se radujem budućnosti, a jedna od stvari kojima se radujem je moje dijete koje će gledati moje mečeve i nekome reći: 'To je moja mama, haha!' 2023 će biti godine puna lekcija za mene i nadam se da se vidimo naredne godine jer ću biti na Australijan openu 2024", napisala je Japanka i postavila sliku ultrazvuka na kojoj se vidi beba: 

Osaka je prošle godine iznenađujuće ispala u trećoj rundi turnira kada ju je savladala Ruskinja Amanda Anisimova, a sada se njen povratak na teren očekuje tek naredne godine za sljedeće izdanje grend slema u Australiji. Trenutno je 47. na svijetu, a taj ranking će joj ostati vjerovatno cijele godine pošto u ovakvim slučajevima postoji pravilo "zaštićenog rankinga" koje se koristi kako neko ne bi morao da počinje karijeru ispočetka od nula bodova na VTA listi.  

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC