• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznat je raspored srpskih tenisera u Melburnu! Đoković ide po titulu - evo kada izlaze na terene na Australijan openu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Evo i kada će Novak Đoković, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović, Laslo Đere i Filip Krajinović biti na terenima u Melburnu.

 Australijan open raspored mečeva Đoković, Kecmanović, Lajović, Krajinović, Đere Izvor: MN PRESS

Srbija ima pet predstavnika u muškom singlu na Australijan openu. U pitanju su Novak Đoković, Dušan Lajović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović i Laslo Đere. Za razliku od muške u ženskoj nemamo predstavnicu u pojedinačnoj konkurenciji. Poznat je i raspored srpskih igrača.

Očekivano, najveću pažnju privlači devetostruki osvajač Melburna. Novak svoj prvi meč igra protiv Roberta Karbaljesa-Baene i taj duel na programu je u utorak ujutru po našem vremenu. Ne bi trebalo da počne prije 10.30 časova. To je ujedno i posljednji meč na "Rod Lejver areni".

Od srpskih predstavnika prvi će na teren Dušan Lajović koji će imati težak zadatak protiv jednog od favorita, Denisa Šapovalova (Kanada). Njihov meč igra se u noći između nedjelje i ponedjeljka i neće početi prije 2.30 ujutru po našem vremenu. Ujedno je i jedini Srbin koji će biti na terenu prvog dana.

U drugom danu su sva svetla pozornice uperena ka Đokoviću, ali će pre toga igrati još trojica sprskih igrača. Prvi je na terenu broj 14 Laslo Đere koji u 1 čas poslije ponoći igra protiv Zizua Bergsa (Belgija). Onda u isto vreme na teren izlaze Filip Krajinović i Miomir Kecmanović. Filip će imati znatno teži zadatak na "KIA Areni" pošto igra protiv Holgera Runea (Danska), devetog nosioca na takmičenju. Nešto dalje, na terenu broj 6 će Kecmanović igrati sa Čileancem Nikolasom Jarijem. Nadamo se da ćemo imati što više predstavnika i u drugom kolu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC