• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal na Svjetskom prventvu u rukometu! U hotelu Danske prave žurke, a to može da ih košta mnogo

Autor Haris Krhalić

Mikel Hansen i njegovi saigrači iz reprezentacije Danske pobjesnili su zbog propusta organizatora na Svjetskom prvenstvu.

 Zabave u hotelu rukometaša Danske Izvor: Profimedia

Međunarodna rukometna federacija (IHF) donela je nepopularnu odluku uoči početka Svjetskog prvenstva u rukometu da svi igrači koji budu pozitivni na korona virus moraju da budu u izolaciji pet dana, a upravo zbog toga trenutno strahuju u Danskoj. Jedna od najboljih svjetskih selekcija igra protiv Hrvatske ovog četvrtka (20.30), ali će do posljednjeg momenta strijepiti zbog velikog propusta organizatora.

Danci su poslije meča sa Tunisom bili izuzetno bijesni na Poljake jer u hotelu u kome su smješteni, svakodnevno se organizuju razne proslave i žurke, odnosno "cirkuliše" ogroman broj ljudi. Istovremeno, oni su imali i kontakt sa igračima i zato Skandinavci strahuju da je tako neko mogao i da se zarazi.

Zato u taboru Danske vlada strah da bi pojedini igrači mogli da "otpadnu" za meč sa Hrvatskom, ali za sada nema informacija da li se to i dogodilo i da li će "kauboji" zbog toga imati blagu prednost. Za razliku od Danaca, oni su bili izolovani.

"Svjesni smo da bi ovo mogla da bude posljednja utakmica za neke igrače. Ne možemo ništa da uradimo tim povodom... Danas su u našem hotelu održane konferencije i zabave, bojimo se pozitivnih testova", poručio je bijesni danski rukometaš Henrik Melgard zbog ogromnog propusta organizatora.

"Ovo je ludo, pa ne mogu da prave žurke u hotelu, ma ne želim ni da trošim energiju na komentarisanje toga", dodao je najbolji igrač danske reprezentacije Mikel Hansen.

Danska je inače u novoformiranoj grupi prenijela četiri boda, kao i Egipat, dok su tu sa po dva još i Hrvatska i Bahrein, dok su bez bodova Belgija i SAD. Najbolja dva tima prolaze u iduću fazu turnira, a nadamo se da ćemo tamo videjti i reprezentaciju Srbije koja večeras igra protiv Norveške.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC