• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pokazivao Novaku "ja sam gazda", pa počišćen: Poslije ovog poteza Đoković ga "častio đevrekom"!

Autor Haris Krhalić

Novak Đoković nije zadovoljan što je Enco Kuako bio pomalo arogantan poslije srećnog osvajanja seta, pa mu je brzo uzvratio. Na terenu.

 Enco Kuako ponašanje na meču protiv Đokovića Izvor: eurosport

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Australijan opena pošto je pobijedio Enca Kuakoa (3:1), iako je imao probleme sa povredom, ali i pijanim navijačima. Đoković se posebno namučio u drugom setu kada u taj-brejku nije uspio da "slomi" otpor Francuza, a nakon što je Kuako iskoristio prvu set-loptu i izjednačio rezultat na 1:1, napravio je potez koji mu se ekspresno obio o glavu.

Kuako je uživao u provokacijama navijača koji su "peckali" Đokovića sve vrijeme, a zatim im se i sam pridružio tako što je poslije osvojenog seta pokazivao prsto kao da poručuje "ovdje sam ja gazda".

Kada tako nešto uradite protiv Đokovića, makar bio i povrijeđen, izazivate sopstvenu sudbinu. Tako je Đoković odmah podigao nivo igre i treći set otvorio osvojenim brejkom, a na kraju je dobio 12 od posljednjih 14 gemova. Iako je Kuako imao dobre momente u toku meča, Đoković ga je počastio "đevrekom" za kraj Australijan opena, pokazavši ko je zaista gazda na "Rod Lejver areni", mjestu gdje je čak devet puta osvajao pehar.

Interesantno je da je Đoković posljednja dva seta dobio za samo 70 minuta, čime je pokazao da je najbolji na svijetu čak i kada igra povrijeđen, a njegova izjava poslije meča, u kojoj je govorio upravo o svom stanju, uopšte ne ohrabruje.

Nadamo se da će i Grigor Dimitrov u trećoj rundi pokušati nešto slično kao Enco Kuako, pošto to iz Novaka izvlači ono najbolje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC