• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juče pljuvao Đokovića, pa se opet oglasio: Optužio Novaka da lažira povredu, sad se posipa pepelom!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Aleks de Minor se oglasio na Tviteru pošto je postao tema dana u Australiji kada ga je Đoković "isprašio" na Australijan openu.

 De Minor se oglasio poslije ismijavanja Novaka Đokovića Izvor: Eurosport/Screenshot

Novak Đoković je pošteno "isprašio" Aleksa de Minora u jednom od najiščekivanijih mečeva dosadašnjeg toka Australijan opena, a sudeći po komentarima koje je srpski as imao poslije meča - bio je dodatno motivisan. Nije zaboravio kako se De Minor ponašao prije godinu dana kada je Đoković deportovan iz Australije, tako da ga je "razbio jer je tako htio", objasnivši pritom na konferenciji za medije da njih dvojica nemaju nikakav odnos.

Da je u pravu što ga "ne miriše" pokazalo se odmah poslije meča jer je Aleks de Minor izrazio sumnju da ga je Đoković sve vrijeme lažirao povredu, a potom je poslije haosa koji je ta izjava napravila odlučio da se oglasi i osudi medije.

"Mrzim kako mediji uvijek kreiraju neke kontroverze i izvlače stvari iz konteksta da bi napravili naslov. Juče me je Novak nadigrao i to je to. Hajde da se jednom fokusiramo na tenis. Vratiću se treninzima kako bih unaprijedio svoju igru, na to možete da računate. Hvala ti, Australijo!", napisao je De Minor.

Ispod njegovog tvita ređaju se različiti komentari navijača, od onih koji ga podržavaju, pa sve do onih koji poručuju da su "mediji možda malo pretjerali", ali da su njegovi komentari o Đokoviću bili dovoljan okidač da ga "razbije".

"Ne znam, recite vi meni kako je izgledao? Mislim da se dosta dobro kretao, ne znam", rekao je juče De Minor i podrugljivo se nasmijao, pa su i novinari su insistirali da nastavi da priča o tome. "Vidjeli su svi šta se dešava posljednjih nekoliko nedjelja i samo se o tome priča. Igrao sam danas protiv njega i ili nisam dovoljno dobar teniser da to iskoristim ili je igrao predobro. Bio je predobar u svakom smislu".

Podsjetimo, Novak Đoković je za oko dva sata pobijedio Aleksa de Minora (6:2, 6:1, 6:2) i plasirao se u četvrtfinale Australijan opena gdje ga čeka šesti nosilac Andrej Rubljov. Ukoliko savlada Rusa, Đoković će u polufinalu igrati sa pobjednikom američkog duel Ben Šelton - Tomi Pol.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC