• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel tuži Nebojšu Torbicu za klevetu: Tražimo da dokaže da smo mu prijetili!

Autor Dragan Šutvić

Rukometni klub Borac m:tel oglasio se novim saopštenjem povodom spora sa Nebojšom Torbicom.

 rukometni klub borac tuži nebojšu torbicu Izvor: RK Borac m:tel

Rukometni klub Borac m:tel oglasio se saopštenjem za javnost, u kome se ističe da će klub iz Platonove ulice tužiti za klevetu Nebojšu Torbicu zbog, kako navode iz kluba, neistina iznesenih u saopštenju objavljenog prije dva dana, a povodom pravne bitke za knjiženje poslovnog prostora u Srpskoj ulici.

Saopštenje Borca prenosimo u cjelosti.

"Povodom saopštenja za javnost gospodina Nebojše Torbice od 23. januara 2023. godine koje su prenijeli pojedini mediji tačno pred početak protesta RK Borac, u kojem je dotični iznio niz neistina javno prozivajući članove rukovodstva našeg kluba, radi objektivnog i istinitog informisanja javnosti, ističemo da će protiv ovog lica biti predata tužba za klevetu nadležnim organima.

Shvativši kako njegove nezakonite radnje usmjerene ka otimanju prostora Rukometnog kluba Borac gube podršku i koje će biti predmet dodatnih istraga nadležnih organa, gospodin Torbica želi skrenuti pažnju javnosti pokušajem diskreditacije članova rukovodstva našeg kluba.

Želimo napomenuti da Upravu RK Borac i vršioce dužnosti rukovodećih organa kluba u značajnom broju čine bivši sportisti koji ovu funkciju obavljaju na volonterskoj osnovi, a koji su ostvareni i u privatnom i poslovnom životu, i koji su istovremeno i ozbiljni ljudi koji odlično razumiju šta znače prijetnje nečijoj porodici.

Upravo zbog toga, tražimo od gospodina Torbice da javno i sa validnim dokumentima i dokazima (što do sada nije bio slučaj kod pomenutog lica), dokaže bilo koju prijetnju predsjednika UO RK Borac, gospodina Igora Jovanovića ili direktora kluba gospodina Vladimira Brankovića, njemu ili nekome od članova njegove porodice.

Zbog njegovih lažnih tvrdnji, a u cilju utvrđivanja istine, ovim putem pozivamo gospodina Torbicu da se svi podvrgnemo poligrafskom ispitivanju kod nadležnih organa (tzv. detektoru laži) i na taj način utvrdimo ko govori istinu.

Smatramo da je prilično licemjerno, podlo i kukavički da gospodin Torbica na ovakav način želi da utiče na javnost i podijeli članove Uprave, koja je prethodnih sezona finansijski i organizaciono stabilizovala klub, istovremeno osvajajući titule šampiona i kupa BiH.

Kompletan iznos odštete, dobijene iz ove tužbe, biće doniran omladinskim kategorijama RK Borac", navodi se u saopštenju.

Podsjetimo, RK Borac m:tel je u ponedjeljak organizao protestnu šetnju zbog, kako je navedeno, otimanja klupske imovine od strane banjalučkog biznismena Nebojše Torbice, a na kojoj je saopšteno deset klupskih zahtjeva.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC