• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beker se izblamirao izjavom o Đokoviću! Novakov bivši trener sve šokirao: "Jeste primijetili njegov DAH?"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Boris Beker se izgleda nije nagledao tenisa na Australijan openu kada je hrabro govorio da Novak teže dolazi do daha nego ranije. A on "bije" dvadesetogodišnjake...

 Boris Beker o Novaku Đokoviću Izvor: YouTube/OxFord Union/Eurosport/Screenshot

Novak Đoković je na set daleko od 22. grend slema u karijeri pošto vodi 2:0 protiv Stefanosa Cicipasa u finalu Australijan opena, čime još jednom šalje poruku "mlađoj gardi". Bez obzira što će Đoković u maju proslaviti 36. rođendan - i dalje igra vrhunski tenis, najbolji na sijvetu, pa se često postavlja pitanje koliko još može tako. Srpski teniser sebi ne daje "rok trajanja", ali se zato umjesto njega javio Boris Beker, njegov nekadašnji trener.

Beker je dao vrlo zanimljivu izjavu uoči finala Australijan opena, pošto je jedan od rijetkih koji je imao hrabrosti da kaže da mu se čini da Đoković usporava i da ne igra kao nekada...

"Novak je sve stariji, sada ima 35 godina... Mogli ste da primijetite kako je pokušavao da dođe do daha u pojedinim poenima. Hajde da uživamo dok možemo pošto će u nekom trenutku da dođe kraj karijere", rekao je Boris Beker za njemački "Eurosport" i ovim riječima vjerovatno iznenadio sve u studiju, ali i kraj "malih ekrana" pošto ništa u stvarnosti ne potkrepljuje riječi legendarnog tenisera.

Ipak, bivši Đokovićev trener je rekao da vjeruje da će Novak osvojiti 10. Australijan open i da to "nije normalno", dok je veliku podršku srpski teniser dobio i od Džona Mekinroa, još jednog legendarnog tenisera.

Novak Đoković je inače tokom Australijan opena imao problema sa povredom zadnje lože i čini se da je uspio da se oporavi uoči finala protiv Stefanosa Cicipasa, ali nervoza nije nestala. Vikao je u jednom trenutku na Gorana Ivaniševića, pa se obračunao i sa navijačem koji ga je provocirao.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Niko bitan

Rece propalica Boris

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC