• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković se oglasio nakon tragedije, poslao poruku poslije zemljotresa (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Novak je poslao poruku Turskoj i Siriji.

 Đoković poruka Turskoj i Siriji Izvor: Profimedia

Zemljotres u Turskoj i Siriji glavna je tema svjetskih medija u posljednja dva dana. Podrhtavanje tla u ponedjeljak ujutru napravilo je mnogo štete - srušena su kompletna naselja i ima ljudskih žrtava, a pomoć ugroženom regionu stiže sa raznih strana. Među onima koji je su poslali podršku Turskoj i Siriji nalazi se i najbolji teniser svih vremena Novak Đoković.

Srpski sportista oglasio se na Instagramu, gdje je podijelio jednu dirljivu fotografiju, uz veoma snažnu poruku. Dok odmara od tenisa Đoković je izdvojio vrijeme da skrene pažnju na dešavanja u zemljama koje su strašno pogođene razornim zemljotresom.

"Gospode, zaštiti ljude i daj im zdravlja", napisao je Novak Đoković uz objavu na kojoj se vide brat i sestra. Ispod fotografije koju je Đoković podijelio piše da je nastala u Siriji, a da su na njoj brat i sestra, koja je sa osmijehom dočekala spasioce nakon što je satima brinula o tome da li će njih dvojice biti pronađeni ispod ruševina.

Izvor: Instagram/djokernole/Printscreen

Po informacijama koje su dostupne nakon zemljotresa povrijeđeno je preko 30.000 ljudi, a oko 6.500 hiljada je izgubilo živote. Ova tragedija pogodila je i sportski svijet - preminuo je golman Malatije Ahmet Ejup Turkaslan, kao i poznati odbojkaški par iz Turske. Za fudbalerom Kristijanom Atsuom satima se tragalo, a srpska teniserka Elena Milovanović ispričala je šta se njoj dogodilo tokom boravka u Turskoj gdje je imala turniru.

Sa druge strane, mnogi svjetski poznati sportisti pokušali su na društvenim mrežama da skrenu pažnju na ovaj zemljotres. Neki od njih poslali su poruke narodu Sirije i Turske, a drugi su pokušavali da se uključe i pomognu u saniranju štete. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC