• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK Borac i ŽRK Borac organizuju kamp: Banjaluka će ovog ljeta biti rukometni centar regije

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rukometni klub Borac m:tel i Ženski rukometni klub Borac zajedničkim snagama će organizovati kamp za dječake i djevojčice uzrasta od 12 do 16 godina u Banjaluci.

 rk.jpg Izvor: RK Borac m:tel promo

Poslije višegodišnje pauze, muški i ženski rukometni klub Borac organizovaće kamp od 24.do 30. juna ove godine u Banjaluci sa eminentnim stručnjacima koji će pomagati polaznicima da postanu budući šampioni.

"Na kampu će raditi treneri koji imaju višegodišnje iskustvo i rezultate u radu sa omladinskim kategorijama, koji će dva puta dnevno raditi u dvoranama 'Borik' i 'Centar'. Smještaj za kampere će biti u neposrednoj blizini dvorane uz 24-satni nadzor naših trenera. Za sve polaznike kampa, koji nisu iz Banjaluke biće obezbijeđen smještaj, tri obroka dnevno, oprema, voda za trening, kao i besplatan ulaz na gradski bazen 'Akvana', koji je u neposrednoj blizini dvorane. Na treninzima će nas posjećivati naši proslavljeni treneri i rukometaši/rukometašice, koji će kroz rad na treningu prenositi svoje znanja i iskustva na kampere", saopšteno je iz banjalučkog kluba.

Direktor crveno-plavih Vladimir Branković istakao je da će predavanja održati eminentni stručnjaci u svijetu rukometa.

"U razgovorima smo sa Brankom Tamšeom, Tonijem Đeronom, Velimirom Petkovićem, Abasom Arslanagićem...Oni su svi načelno pristali, a ostalo je samo da uskladimo termine", rekao je Branković i dodao da će osim kampa biti održan i seminar za trenere i rukometne radnike.

"Na seminaru će biti govora o organizaciji omladinske škole, radu sa omladinskim selekcijama, planiranje i realizacija rukometnih treninga, tehnika rada sa golmanima, organizaciji kluba i marketing, motivaciji sportiste, kondiciona sprema igrača, ishrana sportiste, sudijska pravila itd. Seminar za trenere i sportske radnike će biti potpuno besplatan, jer nam je cilj da na predavanja dođe što više ljudi", naglasio je direktor Borca m:tel.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC