• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U "Boriku" nikome ne prepuštamo ulogu favorita! Trener Borca m:tel o derbiju sa Izviđačem: "Nadam se punoj dvorani"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rukometaši Borca m:tel odlično su startovali u proljećnom dijelu sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a sada ih očekuje veliki derbi.

 Mirko Mikić o derbiju RK Borac i RK Izviđač Izvor: Promo/RK Borac m:tel

Poslije turobne jeseni i skromnog 10. mjesta na tabeli, crveno-plavi iz Banjaluke su odlično započeli drugi dio sezone u šampionatu BiH.

Najprije su u dvorani "Borik" savladali trebinjski Leotar (23:22) poslije preokreta, a onda i na gostovanju u Bugojnu osvojili bodove protiv Iskre (28:30).

Ipak, naredne subote od 20 časova, Banjalučani će dočekati lidera prvenstva ljubuški Izviđač, koji nije poražen ove sezone. Samo su Maglaj i dobojska Sloga kod kuće uspjeli da otkinu po bod "skautima", koji su zabilježili 15 pobjeda, uključujući i ubjedljiv trijumf nad Borcem m:tel (36:29).

"Utakmice između Borca i Izviđača su uvijek zanimljive bez obzira stanje na tabeli pa se nadam da će takva biti i ova. Mi se pokušavamo temeljno spremati za svaku utakmicu i u tom smislu neće biti nikakve promjene. Dakle, pokušaćemo skupiti potrebne informacije, taktički obraditi sve segmente i na taj način nadam se potpuno pripreljeni dočekati protivnika. Sve je dakle isto kao i do sada i ne vidim poentu da se nesto mijenja", rekao je trener crveno-plavih Mirko Mikić za naš portal.

Ljubušaci imaju odličnu ekipu, ali Mikić smatra da će domaći teren biti prednost Banjalučana.

"Svjesni smo snage protivnika ali i toga da smo u usponu forme, te da u 'Boriku' ne možemo nikome prepustiti ulogu favorita. Polagano nam se vraćaju povrijeđeni igrači i svakako da je to osjeti u rotaciji, a na kraju i u partiji i krajnjem rezultatu. Prošlu domaću utakmicu je bilo nešto više publike i zaista je bilo lijepo igrati u takvom ambijentu. Nadam se da će i na ovoj utakmici navijači ispuniti dvoranu i na taj način pomoći našim mladim igračima da odigraju jednu borbenu i kvalitetnu utakmicu", dodao je Mikić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC