• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adrijana Lima dobila posao u FIFA! Bila je najljepša srpska snajka i žena košarkaša - sad će raditi sa fudbalerima!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bivša žena Marka Jarića i jedna od omiljenih srpskih snajki dobija novi posao, a sada će raditi za FIFA.

 Adrijana Lima postala FIFA ambasador Izvor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nekada najljepša srpska snajka, a danas prvi FIFA ambasador zadužen za odnos sa navijačima! Brazilska ljepotica Adrijana Lima, nekadašnja supruga proslavljenog košarkaša Marka Jarića, dobila je novu ulogu. Ova je potpuno drugačija od onih u kojima smo navikli da je gledamo jer će nekadašnja manekenka sada češće biti na fudbalskim stadionima!

Zbog svoje ogromne ljubavi prema fudbalu - što je karakteristično za Brazilce - Adrijana je postala prvi FIFA ambasador koji će pokušati da privuče navijače sa raznih krajeva svijeta najvažajnijoj sporednoj stvari na svijetu. Za sada se ne zna kakvi su sve projekti u planu Đanija Infantina, ali nema sumnje da će atraktivan fizički izgled jednog od najuspješnijih modela svih vremena bili olakšavajuća okolnost na tom putu. Pogledajte kako izgleda Adrijana:

"Kada upoznate Adrijanu, odmah osjetite njenu toplinu, ljubaznost i koliko je pristupačna i strastvena prema našoj igri. Ona živi i diše 'futebol' i zato može biti odlična veza između FIFA-e i navijača širom svijeta", rekao je predsjednik FIFA Đani Infantino. Adrijana će prvi zadatak imati 27. februara kada će dodijeliti nagrade najboljima u prethodnoj sezoni, dok je u budućnosti planirano da učestvuje u brojnim kampanjama koje uključuju fudbalske navijače širom svijeta.

Nije ni pokušala da sakrije koliko joj je drago što će imati takvu priliku. "Dolazeći iz više nego skromnog porijekla i pošto sam fudbalski navijač, veoma sam zahvalna i počastvovana što sam izabrana od strane FIFA da budem prvi globalni ambasador navijača i što mi je data takva platforma da pomogne navijačima da se još više približe igri", rekla je Adrijana.

Podsjećamo, jedna od najljepših manekenki svih vremena bila je krajem prethodne godine na Mundijalu u Kataru. Reprezentacija Brazila nije uspjela da napravi veliki rezultat iako je Adrijana bodrila svoju selekciju, čak i na meču protiv Srbije. Tom prilikom pozirala je sa srpskom zastavom u društvu Sofije Milošević, a pogledajte kako je to izgledalo:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC