• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petom teniseru svijeta pripala muka tokom meča! Nije mu bilo dobro i "sakrio" se iza klupe, svi su vidjeli šta se desilo

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Američki teniser nije uspio da se domogne finala u Meksiku, a meč će pamtiti i po nevjerovatnoj iscprljenosti.

 Tejlor Fric povratio na meču od iscrpljenosti Izvor: Twitter/TennisTV/printscreen

Nestvaran meč u polufinalu turnira u Akapulku odigrali su američki teniseri Tomi Pol i Tejlor Fric. Pol je na kraju stigao do pobjede i plasmana u finale, a njemu je pripala borba koja je trajala gotovo tri i po sata i u kojoj su obojica tenisera dali posljednji atom snage. Išlo se toliko daleko da je Tejlor Fric u jednom trenutku, kada je trebalo da servira, morao da ode do svoje klupe i povrati!

Amerikanac je osjetio da mu nije dobro, rukom je prekrio usta i krenuo ka klupi, a sudija iz stolice prepoznala je o čemu je riječ. Ona nije obraćala pažnju na vrijeme koje Fricu ističe, jer je on već uzeo loptice za servis u ruke, već se potrudila da mu olakša situaciju tom prilikom. Pored stolice američkog tenisera uskoro se našla posuda koju je on iskoristio, a zatim se brzo vratio na teren. Pogledajte kako je to izgledalo:

Iako mu se na licu vidjelo da nije u sjajnom stanju, Amerikanac je odlučio da igra do kraja. Na terenu je proveo preko 200 minuta, a na kraju je morao da pruži ruku rivalu koji je pobjedi u tri seta - 6:3, 6:7(2), 7:6(2). Inače, američki teniser Tejlor Fric trenutno je 5. igrač planete, što mu je najbolji plasman u profesionalnoj karijeri. Nedavno je u finalu Delrej biča savladao srpskog tenisera Miomira Kecmanovića.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC