• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

E, MOJ PRIJATELJU... I Novak ostao BEZ TEKSTA zbog pitanja o Nadalu: Odgovor se neće svidjeti Rafi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković puca od samopouzdanja i ne plaši se Rafaela Nadala ni na Rolan Garosu.

 Novak Đoković smatra da može pobijediti Rafaela Nadala na Rolan Garosu Izvor: YouTube/Dubai Duty Free Tennis Championships/Screenshot

Novak Đoković poražen je u polufinalu Dubaija protiv Danila Medvedeva (6:4, 6:4) i sada mora da čeka. Ako njegova molba da uđe u Sjedinjene Američke Države urodi plodom, a sada je dobio i podršku US opena, onda će u martu igrati dva jaka mastersa - Indijan Vels i Majami. Ako pak to ne bude slučaj, ostaće bez potencijalnih 2.000 bodova i okrenuće se sezoni na šljaci gdje je cilj Rolan Garos.

Biće to prilika da dođe do 23. grend slema i jasno je da bi titula u "drugoj kući" Rafaela Nadala bila jaka poruka Đokovića, ali i dalje ima onih koji sumnjaju da može da ga izazove u Parizu. Tako je i na konferenciji za medije poslije poraza u Dubaiju dobio pitanje koje ga je pomalo i nasmijalo.

"Da li postoji mogućnost da pobijedite Nadala na njegovoj omiljenoj podlozi? Da li jedva čekate taj meč?", upitao je jedan novinar i "izmamio" od Đokovića vrlo iskren odgovor koji dovoljno govori da je pun samopouzdanja.

"Moj prijatelju, da to nije mogućnost - ja se ne bih bavio tenisom", kazao je Đoković i time jasno poslao poruku Nadalu da ga "čeka" u Parizu, mada nažalost vjerovatno se neće ispuniti želja srpskog tenisera da se bore u finalu Rolan Garosa, odnosno postoji mogućnost da se susretnu već u četvrtom kolu.

Podsjetimo, Novak Đoković je jedini teniser u istoriji tenisa koji je Rafaela Nadala pobijedio dvaput na Rolan Garosu, dok je to uspio još samo Robin Soderling. Što se tiče obračuna na šljaci, tu je Nadal ipak u prednosti - dobio je 20 od 28 mečeva. Ali, Đoković ima tri pobjede u Rimu, dvije u Monte Karlu... Nije bez šansi i to dobro zna i Nadal, a valjda bi trebalo da znaju i novinari.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC