• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOK POTEZ US OPENA! Amerikanci tražili od vlasti da ga puste na Indijan Vels i Majami

Autor Haris Krhalić

Potpuno neočekivan potez US Opena i Teniskog saveza SAD koji su podržali Novaka Đokovića u namjeri da igra na Indijan Velsu i Majamiju.

 US open se oglasio o Đokoviću Izvor: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković poslao je posebnu dokumentaciju kako bi dobio pravo da uđe u Sjedinjene Američke Države i igra u Indijan Velsu i Majamaiju, iako nije vakcinisan protiv korona virusa, a sada je u tome dobio i neočekivanu podršku. Grend slem turnir US Open i Teniski savez SAD pružili su podršku Novaku Đokoviću i zatražili su od američkih vlasti da puste srpskog tenisera u zemlju!

Oni su se na zvaničnom Tviter nalogu oglasili i dali neočekivani "vjetar u leđa" Novaku Đokoviću, iako baš ni na US Openu nije mogao da igra u avgustu i septembru prošle godine iz istog razloga.

"Novak Đoković je jedan od najvećih šampiona koje je naš sport ikada vidio. US Open i Teniski savez SAD se nadaju da će molba Novaka Đokovića da uđe u zemlju uspjeti. Navijači se nadaju da će ga vidjeti na turnirima u Indijan Velsu i Majamiju", poručili su večeras iz US Opena na Tviteru.

Podsjetimo, Novak Đoković ne može da uđe u SAD zbog toga što neamerički državljani koji nisu vakcinisani protiv korona virusa nemaju dozvolu da uđu u ovu zemlju. Zabrana će zvanično biti ukinuta 11. maja, ali turniri se igraju u martu.

Zbog toga je Novak Đoković podnio molbu da mu se dozvoli izuzeće i da uđe u SAD i ranije, pošto ne predstavlja opasnost po zemlju kao nevakcinisan protiv korona virusa. Za sada nije bilo pozitivnog odgovora, a vidjećemo da li će apel US Opena uticati na odluku.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC