• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan Lovren prvi put otkrio: Novak među prvima čestitao Hrvatskoj za Katar!

Autor Dragan Šutvić

Dejan Lovren ističe da bi volio da upozna Novaka Đokovića.

 dejan lovren bi htio da upozna novaka đokovića  Izvor: YouTube/Olympique Lyonnais/Dubai Duty Free Tennis Championships/Screenshot

Dejan Lovren odlučio je nedavno da se povuče iz reprezentacije. Lovren smatra da je došlo vrijeme da prepusti scenu mlađim defanzivcima koje Zlatko Dalić ima na raspolaganju i koji bi ga neminovno tokom vremena "istisnuli" iz tima, a nakon dvije medalje sa Hrvatskom sa Mundijala (srebro i bronza) i nema više naročito veliki motiv da igra. Želi da se u potpunosti posveti Lionu, klubu za koji je ove zime potpisao po drugi put, a potom bio u centru pažnje medija u Francuskoj zbog skandala koji je napravio u Kataru.

Kontroverzni fudbaler je nakon bronzane medalje Hrvatske slavio uz ustaški pozdrav "Za dom spremni", što je naišlo na brojne osude zbog veličanja nacističkog pokreta, međutim Lovren i dalje insistira da je pogrešno predstavljen u javnosti i da je "otvoren" ka svima, pa je još jednom istakao da obožava Novaka Đokovića.

''Pa nekad Đoković meni šibne poruku na Instagramu, ja njemu, za neke uspjehe", rekao je Lovren za hrvatski portal "gol.hr" i potom dodao: "Čestitao mi je među prvima nakon Katara, ne mogu da lažem. Ali kažem, sve što kroz što je on prolazio i vidim tu neku nepravdu, ne mogu da ne podržim takvog čovjeka".

"Nismo se još upoznali. Definitivno bih to volio, ali on je stalno odsutan od kuće, kao i ja. Ne znam kada ćemo se vidjeti, možda na nekoj žurki", optimistično je najavio bivši reprezentativac Hrvatske.

Podsjetimo, Dejanu Lovrenu incident poslije svjetske bronze sa pjevanjem pjesama Marka Perkovića Tompsona, kao i skandiranje "Za dom spremni", nije prvi takav prekršaj. U više navrata Lovren je smatrao da u tome ne postoji ništa kontroverzno, odnosno da mu "sloboda govora" dozvoljava da uzvikuje takve stvari.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC