• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Đoković Medvedev prenos uživo livestream ATP Dubai

Najbolji teniser svijeta poražen je u polufinalu turnira u Dubaiju od Danila Medvedeva!

 Đoković Medvedev prenos uživo livestream ATP Dubai Izvor: Profimedia

Novak Đoković izgubio je od Danila Medvedeva u dva seta u Dubaiju (4:6, 4:6) i ostao bez finala. Tamo će igrati njegov današnji protivnik i veliki rival i Andrej Rubljov. Nole je naravno imao šansu, ali je Rus u polufinalu kontrolisao meč od početka do kraja i nanio srpskom asu poraz poslije 20 uzastopnih pobjeda.

"Kad igrate najbolje protiv Novaka, niste sigurni da ćete pobijediti", rekao je Medvedev poslije meča i ukratko sažeo ono što se dogodilo u Aziji. Rus je sticao prednost brejkovima, Đoković je nalazio način da mu se suprotstavi, pa i da mu zaprijeti u drugom setu, ali ništa nije moglo da izbaci Medvedeva iz ritma.

Pred Novakom je sada povratak u Beograd i po svemu sudeći pauza tokom turnira u Americi (Indijan Vels i Majami), što znači da bi Đoković mogao da ostane kod kuće do početka sezone na šljaci i tradicionalnog turnira u Monte Karlu. Odluka o njegovom eventualnom putu u SAD mogla bi da bude definitivna veoma brzo i nadamo se da će dobiti izuzeće od tamošnjih vlasti.

Pročitajte tok meča Đoković - Medvedev klikom na "Razvoj događaja"

18:14

Poraz Novaka Đokovića, Danil Medvedev ide u finale

Rus je osvojio drugi set 6:4 i plasirao se u finale Dubaija, gde će igrati protiv Andreja Rubljova. Kako stvari trenutno stoje, Novak se vraća u Beograd na odmor do početka sezone na šljaci.

18:08

4:5 - Novak se izvinio Medvedevu i uzeo poen...

Ponovo je bilo napeto, ponovo je bilo 40:40, ali ovaj gem završen je srećnim poenom za Novaka, pa greškom Medvedeva.

Spremite se za gem odluke - Medvedev će servirati za finale.

18:04

3:5 - Tako je blizu bio Nole...

Iako je Đoković izborio 30:30, pa 40:40 na servis Medvedeva, u odlučujućem trenutku je poslao loptu u aut i ostao bez brejk-lopte.

Usledio je as Medvedeva i pogođeni servis za vođstvo u drugom setu.

17:58

3:4 - Novak zaustavlja Medvedeva

Rus je i dalje u velikoj prednosti i imaće servis za 5:3, ali Đoković je bar usporio Danila na putu ka pobedi u Dubaiju. Ostaje nada da će se Srbin vratiti iz veoma komplikovane situacije.

17:54

Šteta! Novak gubi i više nema čelendž na raspolaganju

Medvedev je u prednosti 4:2 u drugom setu (uz vođstvo u setovima 1:0) i jako je blizu pobedi. Novak je poslao lopticu u aut, tražio čelendž, ali ipak nije bio u pravu. Više neće imati mogućnost da koriguje odluke sudije.

Sledi gem na Noletov servis...

Izvor: Profimedia

17:47

2:3 - Stisnuo je Novak pesnicu!

Đoković je pokazao da će da se bori! Osvojio je gem i nije dopustio Medvedevu da se dodatno "odlepi". Ipak, Rus je i dalje u prednosti i serviraće za 4:2.

17:32

1:2 - Dva brza gema!

Čini se da su prethodna dva gema trajala kraće od prvog u setu. Medvedev i Đoković su dominantno odigrali na svoj servis pred prvu pauzu u drugom setu. Čini se da Đoković isuviše žuri da što pre završi meč, što za sada Rus koristi u svoju korist...

17:28

0:1 - Nije dobro - BREJK!

Danil Medvedev odmah pravi brejk na početku drugog seta. Gledali smo dugačak gem, sa razmenama koje oduzimaju mnogo energije, a pasivan pristup Rusa mu je doneo boljitak. Dočekao je grešku Đokovića koji je bekhendom sa osnovne linije promašio teren - i tako je Medvedev poveo.

17:17

KRAJ SETA - 4:6!

Ruski teniser Danil Medvedev osvaja prvi set protiv Novaka Đokovića, u polufinalu Dubaija! Pad u igri Novaka Đokovića tokom sredine prvog seta, kada je Rus osvojio četiri uzastopna gema, bio je preveliki.

17:12

Igra se dalje - 4:5!

Uspeo je Novak da se oporavi od male krize u koju je upao sredinom prvog seta, ali će za potpuni povratak u ovaj deo meča morati još jednom da osvoji gem na servis Danila Medvedeva. Ukoliko se to desi gledaćemo pravu dramu u prvom delu polufinalnog okršaja.

17:09

VRAĆEN BREJK - 3:5!

Prekida seriju Danila Medvedeva Novak Đoković i ponovo je u igri. Ipak, ima još mnogo da se igra, mora dobro da odservira, pa opet da uzme gem svom protivniku.

17:05

JOŠ JEDAN BREJK - 2:5!

Danil Medvedev osvaja četvrti gem u nizu i sada ima priliku da servira za osvajanje prvog seta. Potpuno se razigrao ruski teniser, a i Novak u ovim trenucima nije na nivou sa početka meča, pa prednost koju Danil ima ne čudi.

16:58

BREJK - 2:3!

Novak Đoković je prvi tensier koji se suočio sa brejk loptama na ovom meču, a nakon što je dva puta uspeo da se izvuče iz neugodne situacije Medvedev je treću šansu iskoristio. Ruski teniser ima prednost u prvom setu.

16:50

U istom ritmu - 2:2!

Nastavlja se fantastičnim servisima, obojica tenisera od pružaju priliku rivalu da "zakuva" gem. Čini se da danas nećemo videti mnogo brejkova na meču Đokovića i Medvedeva.

16:44

Rutinski na početku - 1:1!

Obojica tenisera lako su uzeli gemove u kojima su servirali, što je bilo i očekivano za početak 14. okršaja srpskog i ruskog tenisera.

16:39

POČINJEMO!

Novak Đoković prvi servira u polufinalnom meču protiv Danila Medvedeva. Ajde, Nole, do finala u Dubaiju!

16:30

Igrači su na terenu!

Novak Đoković i Danil Medvedev izašli su na zagrevanje pred njihov polufinalni meč u Dubaiju. Za nekoliko minuta, nakon što se dobro pripreme, počeće borba za finale. 

16:15

KRAJ!

Andrej Rubljov koristi šestu meč loptu protiv Saše Zvereva i stiže do pobede u prvom polufinalu Dubaija - 6:3, 7:6 (11:9). Ruski teniser braniće titulu u Dubaiju, a videćemo da li će mu protivnik biti Novak Đoković ili Danil Medvedev. Njih dvojica će se uskoro izaći na teren i započeti drugi polufinalni okršaj.

16:05

Đokovićeva izjava!

Nakon pobede nad Hubertom Hurkačem Novak je otkrio kada je dobio šansu da pobedi Poljaka, koji je jedan od najboljih servera na turu.

15:55

Ko je Danil Medvedev?

Ruskog tenisera ljubitelji sporta poznaju sasvim dobro, pa mu nije potrebno opširno predstavljanje. Zna se da je jedan od tenisera koji najviše poštuju novaka Đokovića i često je govorio kako je srpski igrač najbolji svih vremena. Njih dvojica su tokom godina izgradili fantastičan odnos, a često su i trenirali zajedno na početku Danilove karijere.

Inače, Danil Medvedev je grend slem šampion (US open, pobedio Novaka u finalu( i bivši broj 1 na ATP listi (19 nedelja). Trenutno je sedmi teniser na svetu, a kroz karijeru je osvojio 17 trofeja.

15:40

Novak igra protiv tradicije!

Ako je Novak Đoković ispod prve pozicije na ATP listi, Danil Medvedev ne može da ga pobedi. U tim situacijama je skor čak 6-0 u korist srpskgo asa! A sa druge strane... Ako je Đoković prvoplasirani teniser na ATP listi, Danil Medvedev vodi u međusobnim okršajima - 4:3. Biće zanimljivo videti kako će to izgledati danas, u njihovom 14. okršaju.

15:35

Treći meč!

Posao je ekspresno završen i u četvrtfinalu turnira, gde je Đokovićev protivnik bio Hubert Hurkač. Trenutno 11. teniser planete nije mogao ozbiljnije da parira najboljem svih vremena.

15:30

Drugi meč!

Usledio je okršaj protiv Talona Grikspora, koji je bio daleko manji zalogaj. Novak Đoković ga je "pojeo" za oko 80 minuta, iako ih je na početku susreta prekinula kiša, koja u pustinji nije uspela da iznenadi najboljeg na svetu.

15:25

Prvi meč!

Novak Đoković je u prvom kolu igrao protiv malo poznatog češkog tenisera Tomaša Mahača, inače 120. igrača na ATP listi. Istina, nije bilo lako pobediti, meč je trajao tri seta i srpski teniser se dosta mučio tokom tog susreta.

15:15

Dobar dan!

Srpski i ruski teniser igraće drugo polufinale na ATP turniru iz serije 500 u Dubaiju, a tekstualni prenos ovog susreta možete pratiti uz MONDO. Susret neće početi pre 16:00 časova.

UKRATKO

  • Đoković - Medvedev 0:2 (4:6, 4:6)
  • Polufinale Dubaija
  • U finalu je Andrej Rubljov
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije