• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šampion Evrope BANKROTIRAO, rasprodaju cijeli tim!

Autor Dragan Šutvić

Kjelce je ostao bez novca, a nakon što završe ovu sezonu slijedi im totalni raspad!

 vive kjelce pred bankrotom rasprodaju tim  Izvor: Profimedia

Nastavlja se drama u rukometnom velikanu! Kjelce je ostao bez glavnog sponzora i poljski tim koji je već godinama siguran učesnik F4 Lige šampiona je pred raspadom! Uspjeli su nekako da "zakrpe" finansije za ovu sezonu prodajom Nedima Remilija za 1.000.000 evra u mađarski Vesprem, a izgleda da će im pola tima otići u tu zemlju!

Dugogodišnji trener Kjelcea i nekada slavni sovjetski rukometaš Talant Dušebajev je prvi na meti i pretpostavlja se da će većina prvotimaca naredne sezone pratiti njega. Kako javljaju poljski mediji Dušebajeva je već "kaparisao" Pik Seged koji je doživio debakl u osmini finala Lige šampiona i spreman je za totalnu rekonstrukciju. 

Zna se da zajedno sa Dušebajevom u paketu idu njegovi sinovi Aleks i Danijel, a kako se navodi ukupno šest igrača je spremno da sa Talantom ode u Segedin. To su pored njegovih sinova i francuzi Dilan Nai, Nikola Turna i Benoa Konkor! Prvi golman Andreas Volf je već ranije dogovorio odlazak u Seged, što praktično znači da će sedam igrača i trener preći u ovaj klub! Tu će ih sačekati dvojica Srba, Bogdan Radivojević na desnom krilu i rezervni golman Luka Krivokapić.

Iako su prema navodima poljskih medija ovi dogovori već na mjestu, igrači i trener su spremni da sačekaju kraj aprila i da vide da li će grad Kjelce ili neki novi sponzor biti spremni da ulože novac i sačuvaju poljskog velikana.

Ako tako ne bude, naredne sezone bi ovaj klub mogao da predvodi supertalentovani Stefan Dodić. Devetnaestogogodišnji srednji bek nije imao mjesta u timu ove sezone i proveo je godinu na pozajmici u PPD Zagrebu gdje je igrao Ligu šampiona i skupljao iskustvo. Sada bi sa miksom mladih i talentovanih igrača i domaćih rukometaša Kjelce mogao da uđe u novu eru. 

Dok se to ne desi zajedno sa Vislom će probati da uđe na Fajnal for Lige šampiona i ove sezone. Prvo u četvrtfinalu moraju da budu bolji od Vesprema u četvrtfinalu. Kjelce od 2016. godine pokušava da osvoji još jednu titulu šampiona Evrope. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC