• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak priznao: Nisam znao protiv koga igram!

Autor ..

Novak Đoković nije bio zadovoljan svojom igrom na meču sa Ivanom Gahovim u drugom kolu Monte Karla.

 Novak Đoković poslije pobjede nad Gahovim Izvor: Profimedia

Novak Đoković je savladao Ivana Gahova u drugom kolu turnira u Monte Karlu teže nego što se očekivalo! Nakon taj-brejka u prvom setu u drugom je ipak rutinski došao do trijumfa i bilo je 7:6, 6:2. 

Poslije meča je Novak priznao da nije imao mnogo pripreme za ovu utakmicu i da nije ni čuo za svog rivala do meča koji je sada odigran. Ipak, nije krio zadovoljstvo prolaskom dalje. 

"Da, vjerovatno bismo mogli da kažemo da sam igrao ružan tenis danas. Nisam igrao najbolje u prvom setu. Zbog uslova i svega, malo je bilo i vjetra danas, Drago mi je što sam započeo ovaj turnir sa pobjedom i najavljivao sam da će biti teško, pogotovo na šljaci gdje je nepredvidivo kako će lopta da odskače. Posebno za mene pošto dugo uopšte nisam igrao tenis. Danas sam imao protivnika koga nisam vidio prije današnjeg dana, tako da priprema nije bila baš najbolja. Čuo sam da igra dobro, da je osvojio čelendžer prošle sedmice... Malo sam bio nervozniji u prvom setu, ali sam podigao nivo igre u drugom setu i nadam se da ću biti bolji u trećem kolu", rekao je Novak poslije meča. 

Sada ga čeka dan pauze, a onda će u trećem kolu igrati sa Italijanom! U italijanskom duelu drugog kola sastaće se mladi Lorenco Museti i Luka Nardi, a pobjednik tog meča ide na najboljeg na svijetu. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC