• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŽIVOTNA DRAMA HRVATSKOG MMA BORCA: Borio se u ringu, spasavao živote, a sad ga bolest prikovala za krevet

Autor Haris Krhalić

Nekada se Jasmin Solaković borio u oktagonu, a sada traži pomoć u najvećoj borbi.

 Jasmin Solaković ima rak Izvor: Facebook/jaro jasmin

Nekadašnji hrvatski MMA borac Jasmin Solaković sada bije najtežu bitku. Ovom 51-godišnjaku koji u profesionalnoj MMA karijeri ima pet borbi dijagnostifikovan je rijedak oblik raka, a Jasmin je trenutno prikovan za krevet i prolazi proz hemoterapije. On je preko svog fejsbuk profila otkrio da je bolestan i zamolio je za pomoć.  

"Ne pušim, ne pijem, treniram čitav život, aktivan sam u fudbalu, trčim, ali eto i mene je zadesila malo ozbiljnija bolest. Na lijevoj strani vrata narasla mi je jedna podosta velika izbočina, a pregledom je ustanovljeno da je bolest hodžkinov limfom. Juče sam prošao kroz prvu hemoterapiju, a za dalje ćemo vidjeti. Borac sam i nije me strah", poručio je Solaković. 

Solaković je dospio u medije nakon karijere kada je na Pagu spasio jednog 17-godišnjaka. Uspio je da reanimira mladića koji se zamalo utopio, a sada je tražio pomoć kako bi mogao da pobijedi u najtežoj životnoj bici. 

"Dragi moji prijatelji i znanci, sad mi je najteže u životu. Nemoćan sam jer je takva bolest, a hemoterapija me iscrpljuje i muka mi je. Nisam prosjak, ali sad zavisim od dobrih ljudi, rodbine, prijatelja i svih koji mi mogu finansijski olakšati na bilo kakav način. Nemoćan sam jer ne mogu da radim, a bez finansija ništa ne mogu. Želim da budem što manje na teretu svima, ali posebna hrana, lijekovi, prevoz, osnovni životni troškovi, sve to košta. Zato ko može, prijatelji, pomozite mi koliko možete, bez obaveza, sve na osnovu dobre volje. Život je takav, a nisam ni slutio da ću spasti na ovo gdje čovjek postaje nemoćan. Nadam se da ću se vratiti jači kad prođe ova tortura od sedam mjeseci. Do tada, hvala svima na podršci", napisao je Solaković.

Pročitajte i ovo:

Tagovi

MMA

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC