• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Misteriozna posjeta Novaka Đokovića!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski teniser Novak Đoković bio je van terena zbog povrede, a nije se pojavljivao u javnosti poslije Srpska opena u Banjaluci.

 Novak Đoković posjeta Izraelu Izvor: MN PRESS

Srpski teniser Novak Đoković napravio je pauzu nakon Srpska opena i nije se prijavio za učešće u Madridu zbog povrede lakta, vidjećemo da li će igrati u Rimu od 10. maja, a mnoge je iznenadio neočekivanom posjetom Izraelu. Đoković je iz Marbelje, u kojoj ima vilu i gdje se uglavnom priprema za turnire na šljaci, stigao do Tel Aviva, odnosno predgrađa Petah Tikve koje posebno "zvoni" u ušima navijača Partizana.

Prema izvorima iz Izraela, Novak je kratko boravio i to u pratnji svog oca Srđana, gdje se sreo sa doktorom Majklom Mirišvilijem iz kompanije "Vatergem" čija je osnovna djelatnost prečišćavanje vode za piće. Za sada nije poznat razlog posjete, ali vrijedi podsjetiti da Novak Đoković ima udio u firmi "Waterdrop" koja se bavi sličnim stvarima.

"Ako vam se učinilo da ste u prolazu na aerodromu vidjeli Novaka Đokovića - nije vam se učinilo, zaista ste ga vidjeli. Došao je u Petah Tikvu i da - najdosadniji grad na svijetu je danas sve samo ne to. A sutra će se vratiti na staro. I ne pokušavajte da tražite Novaka, jer je već otišao", prenio je jedan izraelski sajt koji je snimio srpskog tenisera tokom neočekivane posjete o kojoj nema detaljnijih izvještaja u tamošnjoj štampi.

Podsjetimo, Novak Đoković je i ove nedelje prvi na ATP listi, ali sa samo pet bodova više od Karlosa Alkaraza koji bi mogao da ga preskoči uoči Rolan Garosa koji se igra krajem mjeseca u Parizu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC