• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik izvrijeđao Đokoviće da su "ciganija", a evo šta je još rekao: Pitaju nas za plan B, a nama tamo - ŠIKARA!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Milorad Dodik je pred emisiju izgovorio nekoliko uvredljivih rečenica o porodici Novaka Đokovića, a zatim je pričao i o samom turniru "Srpska open", tenisu, organizaciji...

 Milorad Dodik izvrijeđao porodicu Novaka Đokovića i govorio o Srpska openu Izvor: Youtube/screenshot/RTS

Na internetu je isplivao video u kome se vidi kako predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik vrijeđa porodicu Novaka Đokovića i navodi da je pred razgovor u emisiji "Oko" da su Đokovići "teški", "ciganija"...

"Mada su, mogu ti reći, malo ovi Đokovići teški u pi**u materinu, uf… Naši ljudi to doživljavaju na emociju, a kada uđeš u posao, auuu.. Ciganija poprilična mogu ti reći… Oni saradnici njegovi, još izgubi, a mi sve na njemu bazirali", čulo se na snimku napravljenom prije emisije. 

U samoj emisiji Milorad Dodik je pričao o planovima za budućnosti, kao i o svim teškoćama koje je imao tim "Srpska opena" oko organizacije tako velikog turnira.

"Malo smo se umorili oko toga, tri mjeseca je tu bila, što kaže narod, šikara. Nije bilo ničega, onda smo morali da napravimo stadione, infrastrukturu, nije bilo nimalo lako, jednostavno. Sjećam se kad su iz tehničke komisije turnira došli na mjesec i po dan i pitali da li imamo 'plan B'. Kakav plan B, imali smo samo plan A. Kad su došli sedam dana prije, pružili su ruke i rekli 'svaka vama čast'", rekao je Milorad Dodik.

Sam Novak Đoković je govorio da je licenca za Srbija/Srpska open samo iznajmljena na nekoliko godina i da se sada vraća turniru u Rumuniji. Da li će Banjaluka probati da je povrati?

"To ostaje da se vidi, kako će se sve odvijati. Mi nismo bez ambicija da zadržimo taj nivo turnira, pokazalo se da je Banjaluka sredina koja voli i poštuje tenis. Mnogi su razmišljali šta će biti kada Novak izgubi, da će na tribinama biti 10 ili 20 gledalaca. Grad je živio za to, bile su pune tribine", istakao je Dodik. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Dodo je 100% u pravu

Rašo

@Zole tako je kad naš seljober iznosi mišljenje o najboljem na svijetu

NN

@Zole Upravo, Novak je samo paravan, a sav posao vodi Srki skriven iza sinovog sportskog uspjeha. S jedne strane nebesko carstvo, a sa druge uzurpatorsko carstvo. Pogledajte samo iza cega sve stoji ta porodica u Srbiji. Pametnom dosta.

minhazuen

Gdje su botovi da brane dodika :")

Bungi

@minhazuen Nema ih.Čim debeli ne može nešto od nekoga da ukrade i ugradi se, oni su odmah "teški" i "ciganija".Povjerenik za ljudska prava Republike Srbije je morao da reaguje na ovo vrijeđanje Roma i navođenje njihovog imena u uvredljivom kontekstu.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC