• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SJAJAN GEST TROJE BANJALUČANA: Rekviziti sa Srpska opena na aukciji za liječenje Dijane Karanović!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Šampionska majica Dušana Lajovića, loptica sa potpisom Novaka Đokovića, majica i kačket Andreja Rubljova, , samo su neki iod rekvizita koji su na humanitarnoj aukciji!

 Humanitarna aukcija rekviziti tenisera za Dijanu Karanović Izvor: Facebook/Nemanja Marić

Banjaluka je protekla sedmice bila domaćin ATP turnira Srpska open I pokazala se u najboljem svjetlu, a neki od učesnika potrudili su se da zahvaljujući tenisu pomognu onima kojima je to najpotrebnije.

Banjalučani Sanja Račić, Nemanja Marić i Anđelko Blaženović i ekipa koja je radila na održavanju Centralnog terena Srpska opena sakupili su potpisane rekvizite teniskih zvijezda tokom Srpska opena I stavili ih na aukciju, a prikupljena sredstva doniraće za liječenje sugrađanke Darije Karanović.

Tokom turnira imali su priliku da upoznaju neke od najvećih teniskih zvijezda, pa su zajedno odlučili da učešće na turniru mora da bude nešto posebno i sa sve što prikupe od rekvizita doniraju za Dariju.

A prikupili su vrijedne rekvizite, dres Dušana Lajovića, loptice sa potpisom Novaka Đokovića, majicu I kačket Andreja Rubljova, reket Majkla Venusa… Za sve to možete licitirati porukama na facebook profile Nemanje i Anđelka.

U razgovoru za portal TV Una Nemanja jeobjasnioo kako je došao na ovu ideju:

"Nakon što mi je Novak potpisao prvu lopticu, bilo je upita da ju prodam. A kada neko već želi da da pare, pomislio sam zašto ne bismo taj novac usmjerili u pravu svrhu. Tako smo odlučili da skupimo što je više moguće rekvizita i stavimo ih na aukciju za Dariju. Našem sugrađaninu Damiru sam odranije obećao lopticu i on ju je platio 200 maraka. Sada u ponudi imamo još jednu. Ako bog da, da dogura do 10.000 maraka", izjavio je velikodušnji Nemanja.

Informacija je stigla i do organizatora Srpska opena i porodice Đoković, pa nije isključeno da se vrlo brzo na aukciji nađu još neki rekviziti zvijezda koje su se takmičile u Banjaluci, uključujući i Novaka.

Darija Karanović već dugo se bori sa opakom bolešću i da bi preživjela, mora na terapiju za koju joj je potreban lijek iz inostranstva koji na mjesečnom nivou košta 6.000 KM.

Svi koji žele da pomognu mogu to uraditi tako što će pozvati broj 1414 i darovati jednu marku.

Takođe, otvoren je račun za novčane uplate.

Uplate BiH TR: 571-000-01024233-39

Inostranstvo: Darija Karanović, Carigradska 20, 78.000 Banjaluka

IBAN: BA395710038505179239

SWIFT: KOBBBA22

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vladimir

Human gest i Dariji od Boga želim ozdravljenje. Sam sam uplatio na račun jer znam kako je skupljati za lečenje. Bilo bi dobro da se malo više medijske pažnje posveti Magdaleni Vlaški, devojčici kojoj hitno trebaju sredstva za operaciju u inostranstvu. Magdalena nema spot, nema medijsku podršku. 1413.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC