• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đorđe Đoković spustio zavjesu na Srpska open: Banjaluka je u prethodnih sedam dana bila centar svijeta!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Direktor Srpska opena pohvalio je sve na organizaciji, ali i publiku koja je tokom prethodnih sedam dana bodrila tenisere u Banjaluci, te poručio da će učiniti sve da ATP 250 tunir Srpska open postane tradicija u gradu na Vrbasu.

 Đorđe Đoković završna riječ na Srpska openu Izvor: Mondo/Slaven Petković

Spektakularnim finalom između Dušana Lajovića i Andreja Rubljova završen je ovogodišnji ATP 250 turnir Srpska open.

U meču za trofej u Banjaluci, Lajović je porazio Rubljova 2:1 (po setovima 6:3, 4:6, 6:4), te podigao trofej koji mu je uručio direktor turnira Đorđe Đoković.

On se na ceremoniji dodjele pehara i priznanja zahvalio posebno publici, koja je tokom svih prethodnih dana punila tribine novoizgrađenog kompleksa u gradu na Vrbasu.

"Dragi narode, hvala vam puno što ste došli u ovakvom broju. Poslali smo prelijepu sliku širom svijeta. Banjaluka je bila centar svijeta, centar tenisa. Ove nedjelje uspjeli smo da napravimo nešto nevjerovatno. Hvala vam na svemu, uveličali ste ovaj događaj", istakao je brat Novaka Đokovića koji je ispraćen ovacijama sa Centralnog terena.

Mnogo je onih koji su učestvovali u organizaciji jednog od najvećih događaja u istoriji Republike Srpske. Za samo četiri mjeseca izgrađen je impresivan kompleks u parku "Mladen Stojanović".

"Želio bih da se zahvalim svima koji su ostavili svoje živote po strani kako bi se ovaj događaj desio i kako bi se izgradio ovaj prelijepi stadion, kako bismo prikazali Banjaluku u najboljem svjetlu. Prije svega zahvaljujem se predsjedniku, gradonačelniku, mnogim ljudima koji su pored mene, prije svega Draško Milinović, Vuk Kovačević, Vojin Pušica, Sanja... Ogroman broj ljudi učestvovao je u svemu ovome i neizmjerno sam im zahvalan na tome."

Čestitao je Đoković osvajaču trofeja Dušanu Lajoviću, ali i finalisti Andreju Rubljevu, koji su u finalu prikazali vrhunski tenis i oduševili sve one koji su imali sreću da prisustvuju jednom ovakvom događaju, ali i one koji su meč za trofej pratili putem malih ekrana.

"Želim da vam obećam da ćemo uraditi apsolutno sve da vratimo Srpska open u Banjaluku. To nije nimalo lak proces. Gospodin Žolt Beda je bio vrlo drag i dao nam je najbolju moguću ocjenu i olakšao nam je ovaj proces. Postojao je veliki skepticizam kada smo dolazili u Banjaluku, niko nije vjerovao da ćemo u tako kratkom roku uspjeti da izgradimo sve ovo i organizujemo turnir, ali organizacija ne bi bila moguća i ne bismo dobili ovakve pohvale da nij vas, da nije publike koja je svaki dan punila ovaj stadion. Zbog vas i zbog svih koji su učestvovali, želimo da se vratimo ovdje i održimo tradiciju, sa Srpska open živi dugo, dugo", poručio je na kraju Đorđe Đoković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC