• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković saznao sve protivnike pred Rolan Garos: Cilj je grend slem u Parizu, prije toga želi titulu u Rimu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Najbolji srpski sportista pokušaće da osvoji prestižan turnir i tako se pripremi za grend slem koji je na programu krajem mjeseca.

 Poznati protivnici Novaka Đokovića  na mastersu u Rimu Izvor: Profimedia

Novak Đoković se u Rimu vraća na teren i iskoristiće izuzetno jak turnir da brusi formu pred Rolan Garos, a po žrijebu koji je danas obavljen u Italiji čini se da mu neće biti lako da se pred Pariz okiti još jednom titulom. Novak Đoković bi u glavnom gradu Italije - gdje će izgubiti prvo mjesto - mogao da odmjeri snage sa nekoliko momaka kojima se predviđa uloga favorita na drugom grend slemu sezone!

Naravno, to će biti moguće tek u završnici turnira, nakon što se najbolji teniser svih vremena "zagrije" protiv nekoliko lakših rivala. U prvom kolu će biti slobodan, dok bi u drugoj rundi rival mogao da mu bude Van Aše, kojeg je nedavno savladao na Srpska openu u Banjaluci.

U Novakovom dijelu žrijeba su i igrači poput Feliksa Ože-Aljasima, Kamerona Norija, Aleksa De Minora, Grigora Dimitrova, Stena Vavrinke... Neko od njih mogao bi da mu bude rival na putu ka tituli.

Pogledajte kompletan žrijeb.

Talentovani Kasper Rud ima ulogu četvrtog nosioca na turniru u Rimu i mogao bi da bude protivnik u polufinalu, dok su na drugoj strani žrijeba - odnosno, potencijalni rivali u finalu - Karlos Alkaraz, Danil Medvedev, Andrej Rubljov, Stefanos Cicipas... Najbolji predstavnici generacije koja želi da pošalje Novaka Đokovića u tenisku penziju.

Inače, Novak Đoković je u Rimu čak 12 puta igrao finale i za sada ima polovičan učinak. Prvi trofej osvojio je davne 2008. godine, a posljednju titulu u bogatu riznicu dodao je prošle sezone. Tada je Novak u finalu savladao Cicipasa u dva seta - 6:0, 7:6.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC