• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Burno pred polufinale Lige šampiona, pa spas u zadnji čas: Šampion Evrope ide po titulu, novi sponzor spriječio gašenje!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kjelce će nastaviti da juri svoju drugu titulu prvaka Evrope!

 Aleks Dušebajev ostaje u Kjelceu Izvor: Profimedia/Pawel Janczyk / 400mm.PL

Nastavlja se drama oko nekadašnjeg prvaka Evrope, ali djeluje da stvari idu na bolje. Osvajač Lige šampiona iz 2016. godine Kjelce ostao je bez sponzora usred sezone, zatim su krenuli da rasprodaju tim, ali sada je Aleks Dušebajev istakao da pred borbu za polufinale Lige šampiona tim stoji stabilno!

"Novi sponzor je potpisao ugovor do kraja sezone, ali rečeno nam je da će biti kontinuiteta u saradnji. Trajaće još nekoliko godina ovaj projekat, a sada svi čekamo rasplet i srećni smo", naveo je reprezentativac Španije. 

Bila se uzburkala rukometna Evropa kada je Vive Lomze izašao iz kluba i ostavio Kjelce bez pfeninga, ali to su premostili prodajom Nedima Remilija. Zatim je lokalna poljska firma Barlinek uskočila da pomogne, a to je spriječilo Pik Seged u namjeri da pokupi trenera Talanta Dušebajeva i većinu tima.

Prošle godine Kjelce je izgubio finale Lige šampiona od Barselone u vrlo dramatičnom meču, a sada ih čeka četvrfinalni dvomeč za plasman na F4 u Keln protiv Vesprema! Pred prvi duel koji se igra u Mađarskoj u četvrtak od 18:45, tim je očigledno miran i bura je prošla. 

"Srećni smo jer je ovo iza nas. Čekamo da vidimo kako će klub nastaviti, ali trenutno nam je ulivena sigurnost u ovaj projekat. Nadamo se da su mirne godine ispred nas i vjerujem da smo sada mnogo stabilniji nego ranijih mjeseci. Ovaj klub se već dokazao i sa sponzorom iza sebe može mnogo", rekao je Dušebajev, koji je na pitanje da li Talant (trener) i Aleks i Dani Dušebajev (igrači) ostaju u klubu odgobvara sa: "Da, još ćemo biti u Kjelceu"

(MONDO) 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC