• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"KOJI TI JE KU***!" HAOS NA NOVAKOVOM MEČU: Đoković se okrenuo ka Ivaniševiću i urlao - SVI STE NULA! (VIDEO)

Novak Đoković bio je jako ljut na svoj boks tokom meča sa Holgerom Runeom.

 Đoković bjesnio na Ivaniševića Izvor: Twitter/printscreen/@PKamiondzija

Novak Đoković nije izgledao dobro na terenu u četvrtfinalu Rima u meču sa Holgerom Runeom. Prvi set je dobio mladi Danac sa 6:2, a onda je Novak uspio poslije izliva bijesa svog rivala da uzme brejk u drugom setu. Kada je Rune taj brejk neutralisao pri rezultatu 5:4 za Novaka srpski teniser se razljutio te je i on imao izliv bijesa.

Bio je jako ljut na boks sa svojim stručnim štabom, a prilikom pauze između dva gema okrenuo se Goranu Ivaniševiću i ostatku stručnog štaba i žestoko ih iskritikovao. Smatrao je da mu nimalo ne pomažu na ovom meču.

"Koučing ovakav, ovakav koučing...Ovakav!", vikao je pokazujući nulu Ivaniševiću, ali ne samo njemu: "Svi!", povikao je on, pa nastavio: "Konfuzija... Stalno, svi se u konfuziji svi!" Pogledajte kako je to izgledalo:

Nije ćutao na ovo Ivanišević već je odgovorio: "Koji ti je k*rac? Igraj, igraj, igraj, makni se od lopte...", vikao je sa tribine hrvatski stručnjak i nekadašnji grend slem šampion. On je u boksu bio sa Lukom Panikijem i Čarlijem Gomezom Ererom koji mu pomažu u radu sa Đokovićem. 

Ipak, nije bilo više vremena za savjete. Kiša je krenula sredinom drugog seta u Rimu i na zahtjev Holgera Runea Mohamed Lajani je prekinuo meč, tako da sada čekamo da vidimo kada će biti nastavljen. Ako je vjerovati vremenskoj prognozi, neće Novak skoro na teren.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC