• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠEVČENKO SJEO PORED NOVAKA, A ONDA GA JE UKRAJINSKI FUDBALER NAPAO: Znamo šta su taj Srbin i njegov otac!

"Da li je Andrej Ševčeno znao da su taj Srbin i njegov otac, da kažemo to najblaže, aktivni rusofili?", napisao je Roman Zozulja

 Roman Zozulja napao Ševčenka zbog Đokovića Izvor: Twitter/printscreen/zozulyaroman

Novak Đoković je opet napadnut, a sada je to uradio Roman Zozulja. Ovaj 33-godišnji napadač koji trenutno nastupa u trećoj ligi Španije žestoko je udario po prije svega Andreju Ševčenku, a onda i Novaku Đokoviću. 

Novak se u društvu najboljeg ukrajinskog fudbalera svih vremena našao na meču polufinala Lige šampiona između Intera i Milana. Tu su zajedno navijali za Milan i sjedili jedan protiv drugog, a od toga je Zozulja napravio ogroman problem. 

"Dugo sam ćutao o ovome i čak sam dozvoljavao ovoj osobi da pravi greške, ali sada greške postaju sistematične. Da li su to greške? Ne razumijem zašto je ovo u redu ukrajinskim sportskim novinarima? Da li nije vrijeme da se priča o ovome ili je nešto drugo u pitanju?", počeo je on. 

Nekadašnji špic Dinamo Kijeva i Dnjepra koji je u Španiji igra za Betis, Rajo Valjekano i Albasete prije prelaska u treću ligu sada je istakao da Andrej Ševčenko ne bi smio da sjedi sa Novakom Đokovićem jer je Srbin "u najmanju ruku rusofil". 

"Da li je Andrej Ševčenko znao da sjedi pored srpskog tenisera Novaka Đokovića? Da li je Andrej Ševčeno znao da su taj Srbin i njegov otac, da kažemo to najblaže, aktivni rusofili? Da li je Andrej Ševčenko znao da je Novak Đoković za vraćanje sportista iz Ruske Federacije i Srbije u sport? Jasno je da je znao. Kao što je je znao da Abramović radi u interesu Rusije kada je htio da mu budu ukinute sankcije jer mu je poslovni partner. Kao što je znao da je Infantino kompletno kontolisan i korumpiran kada se slikao sa njim", napisao je Zozulja, pa nastavio: "Iz nekog razloga Andrej Mikolajovič tvrdoglavo nastavlja da se pravi da su njegovi lični interesi i prijateljstva van ovog rata. Kakav patriotizam!"

"Mi tražimo da cijeli svijet uvede sankcije Rusiji i da zabrani ruskim sportistima da se takmiče na međunarodnim takmičenjim, a naš ambasador se druži sa najvećim sljedbenicima i propagandistima drugačijeg mišlnenja. Da li smo poslije toga dobro predstavljeni u svijetu?"

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC