• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Olga Danilović u drugom kolu Rolan Garosa, bivši igrač Partizana gledao iz prvog reda!

Autor Dragan Šutvić

Olga Danilović pobijedila na Rolan Garosu u prvom kolu.

 olga danilović u drugom kolu rolan garosa  Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Olga Danilović uspješno je prošla kvalifikacije na Rolan Garosu i napredovala je sada sve do drugog kola. Danilovićeva je danas savladala Katerinu Bajndl iz Ukrajine 2:0 (6:3, 6:2) i na taj način Olga je vezala devet uzastopnih pobjeda (četiri u Parizu poslije titule u Španiji) i sada će imati veliki izazov u drugom kolu gdej je čeka bolja iz duela Kirstee (inače 30. nositeljke) i Paolini.

Olgi je bilo potrebno nešto više od sat i po vremena da prođe Ukrajinku, a posebno interesantan bio je drugi set u kome djeluje da je Srpkinja rutinski slavila. Izgubila je samo dva gema, ali se igralo čak sat vremena i vidjeli smo čak četiri brejka uz veliki broj izjednačenja i šansi za "oduzimanje servisa".

Ključni je bio šesti gem u kome je Olga potvrdila brejk poslije sedam izjednačenja. Dok je Olga zavšavala posao na terenu i bila fokusirana na to, Ukrajinka se svađal sa srpskim navijačima. Populrni Srbikosi bili su tu, bodrili srpsku igračicu, a Katerina je zbog toga tražila pomoć i od sudije koji je opomenuo srpske navijače.

Interesantno je da je na tribinama bio i crnogorski fudbaler Stefan Savić koji prati Rolan Garos u Parizu, pa je sa svojom izabranicom pratio meč srpske teniserke. Bivši štoper Partizana igra za Atletiko Madrid i trudi se da kada god je u mogućnosti gleda srpske sportiste, pa je nedavno navijao za crno-bijele košarkaše koji su igrali protiv Real Madrida u Evroligi. Pobijedili su u dvije utakmice, ali u "majstorici" nisu imali sreće.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC