• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriveno da li će Đoković biti kažnjen: Srbin ostavio snažnu poruku, Priština reagovala, oglasio se organizator!

Autor Dragan Šutvić

Najbolji srpski sportista poručio čitavom svijetu da je Kosovo srce Srbije, a ovo je reakcija organizatora.

 rolan garos neće kazniti novaka đokovića  Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Nemanja Stanojčić

Zbog poruke Novaka Đokovića na kameri nakon pobjede u prvom kolu Rolan Garosu, uznemirio se cijeli teniski svijet. Srpski teniser napisao je "Kosovo je srce Srbije. Stop nasilju", a ubrzo su zbog toga stigle kritike iz Prištine - prvo od bivšeg ministra, zatim i od Teniskog saveza "Kosova" koje je zatražilo kaznu za Srbina! Nje, po svemu sudeći, neće biti!

Drugi grend slem sezone oglasio se o dešavanjima nakon meča Novaka Đokovića i Aleksandra Kovačevića, američkog tenisera srpskog porekla. Iz njihove objave sasvim je jasno da ne postoji ništa što bi u ovom slučaju mogli da stave na teret najboljem srpskom sportisti, koji u Parizu juri 23. grend slem.

"Nema zvaničnog pravila šta igrač može, a šta ne može da kaže. Francuska teniska federacija se više neće oglašavati ovim povodom, niti će pokretati dalje postupke", poručili su organizatori turnira u Parizu. Time je stavljena tačka na spekulacije oko kazne za najboljeg igrača svih vremena, a nema sumnje da će biti razočarani u Prištini odakle je stigla poruka da Novak Đoković mora da bude sankcionisan zbog provokacija prema "Kosovu". 

To znači da će Novak Đoković bez ikakvih problema nastaviti turnir u glavnom gradu Francuske. Njega u drugom kolu čeka Marton Fučovič, zatim okršaj protiv boljeg iz meča Van Aš - Davidovič Fokina, a do kraja turnira i neki od najboljih igrača na svijetu. Karlos Alkaraz bi mogao da bude najveći izazov, a na putu do 23. grend slema Đoković bi mogao da sretne mladog Španca u polufinalu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RS

To se zove patriotizam. Zna Djokovic da ce vjerovatno platiti cjenu za svoje rijeci ali to je jace od njega.,i treba da bude tako da je uz svoj narod. Svaka mu cast.

Bl

Gospodine Novače Djokovicu!

Bob Rock

Svaka čast našem Noletu...

Jaaa

Da je vimbldon već bi bio kod kuće, sreća pa su ovi mekušci. Kosovo JESTE srce Srbije, ali on nikako da shvati da se njegove riječi vagaju na drugačijoj vagi

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC