• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Novak Đoković-Huan Pablo Variljas uživo prenos Eurosport link Rolan Garos
 Novak Đoković-Huan Pablo Variljas uživo prenos Eurosport link Rolan Garos

PARIZ ZAĆUTAO PRED NOVAKOM, SVIMA JE ZAPUŠIO USTA! Dominacija srpskog majstora na Rolan Garosu, ovako se ide po TITULU!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Novak Đoković dominantno, lako, rutinski, ekspresno. Za manje od dva sata do četvrfinala Rolan Garosa!

 Novak Đoković-Huan Pablo Variljas uživo prenos Eurosport link Rolan Garos Izvor: Profimedia

Pariz se nadao senzaciji, ali je nije dobio! Opet su navijači na "Filip Šatrijeu" bili protiv Novaka Đokovića, ali im je svima najveći teniser ikada zapušio usta! Uspio je da dođe do četvrtfinala Rolan Garosa pobjedom nad Peruancem Huanom Pablom Variljasom 6:3, 6:2, 6:2. 

Od samog starta se vidjelo da ovdje Peruanac nema šta da traži. Poveo je sa 4:0 vrlo brzo najbolji teniser ikada, a iako je uspio da vrati jedan brejk u prvom setu Variljas nije mogao da priprijeti Srbinu. U drugom setu je takođe sve krenulo sa brejkom Novaka Đokovića, a taj brejk je do kraja seta vrlo lako odbranio Novak, dok je u trećem setu od starta viđeno da se igra samo jer je to obaveza, morali su teniseri da završe meč.

U četvrfinalu, koje je na programu u utorak, Novak Đoković će nastupiti protiv Karena Hačanova, Rusa koji je u prvom meču muškog singla u nedjelju izgubio prvi set od Lorenca Sonega, a onda je preokrenuo i uspio da zakaže svoj deveti duel sa Novakom u karijeri.

U prethodnih osam Hačanov je imao samo jednu pobjedu, ali je od početka ove sezone Rus u sjajnoj formi i biće ozbiljna prepreka za srpskog tenisera.

Možda će vas zanimati

17:01

A sada - Hačanov!

Sledeći rival Novaka Đokovića na turniru u Parizu je Rus Karem Hačanov. On je u maratonskom meču koji je trajao preko tri i po sata uspeo da savlada Lorenca Sonega u prvom meču dana.

16:41

POBEDA NOVAKA ĐOKOVIĆA!

Nije ovde ni u jednom momentu meča bilo pitanja o pobedniku, od samog starta je Novak dominirao i na kraju je pobedio 6:3, 6:2, 6:2! 

Za manje od dva sata na terenu - evo Novaka u četvrtfinalu!

16:37

5:2 Hrabri Variljas! Bravo momče!

Ne odustaje Variljas, ne predaje se! Dao je sve od sebe, držao koncentraciju na najvišem mogućem nivou i uspeo je da smanji na 5:2

16:32

5:1 To je to!

Kao brzi voz ide srpski teniser, ne stigne čovek ni da baci pogled na ovaj meč, a gem je već gotov. Na jedan korak smo od pobede najvećeg tenisera ikada!

Izvor: Profimedia

16:30

4:1 Novače, pa ti si mašina!

Variljas ne zna šta ga je snašlo, izgubio je prva dva poena, a zatim je Novak dobio dve brejk-lopte. Naravno da ih je iskoristio i sada je 4:1!

16:25

3:1 Brutalno!

Novakov servis je fantastičan, pogađa redom linije i Variljas tu ne može ništa! Idemo, sada je 3:1!

16:21

2:1 Tu smo, još malo!

Sjajni riterni najboljeg igrača u istoriji i poveo je Đoković sa 30:0, ali je onda poslao dve lopte u aut i imali smo "đus". Variljas je neiznuđenom šansom častio Srbina i to je Novak prihvatio - uzeo je brejk!

Iskoristio je treću brejk lopti i na korak je Novak od pobede!

Izvor: Profimedia

16:14 1:1 Novak ne da!

Ipak, ništa od nekog ozbiljnijeg vođstva za Peruanca. Dva asa, viner, pravo na liniju i sada je 1:1. 

16:11

1:0 Vodi Variljas!

Prvi put na ovom meču vodi Huan Pablo Variljas! Novak se vidno iznervirao kada je izgubio i imao je komunikaciju sa svojim boksom. 

16:04

6:2 Novak silni!

Novak je silan i nema odbrane od njega! U prvom setu je dozvolio tri, sada dva gema rivalu i to je to. Idemo u treći set, na korak je Srbin od četvrfinala!

15:58

5:2 Lavlje srce Variljasa

Uzeo je i drugi set Novak Đoković! Nakon prva dva seta Variljas je sjajnim dijagonalama prošetao Srbina, a onda sjajnim servisom došao do 30:30. Odbranio je prvu set loptu Variljas, a onda i uzeo gem. Svaka mu čast kako se bori!

15:52

5:1 Šanse nema!

Da se uzdrma najbolji ikada! Servis radi kao sat, vetar koji je smetao Novaku jedno vreme se umanjio, pogađa Srbin linije, idu redom vineri i Variljas se predao. 

15:50

4:1 Gotovo? Kako ovo izgleda...

Nastavlja se potpuna dominacija Novaka! Jedan poen je dozvolio svom rivali i deluje da meč tek što je krenuo, a drugi set je pred krajem!

Izvor: Profimedia

15:48

3:1 Brani Novak!

Ne prepušta se ništa slučaju ovde i Srbin vrlo lako uzima gem na svoj servis. Ide sve ovo jako brzo, i ide tamo gde treba!

15:40

2:1 Vraća se Variljas!

Raspucao se Variljas i idemo na mali odmor sa 2:1 za Đokovića. Probudio se Peruanac u drugom setu malo brže nego u prvom. 

15:38

2:0 Bum-bum!

Novak kao brzi voz! Gem bez izgubljenog poena, ide na 2:0 i ovo deluje kao repriza početka prvog seta. 

15:36

1:0 BREJK!

Novak nema milosti, igra bez zadrške i greške. Odmah je uzeo brejk na startu drugog seta i ima odbovor na svaki pokušaj Variljasa. Ovo je perfektan tenis!

15:31

A evo kako je Novak ućutkao publiku!

15:28

6:3 Prvi set za Novaka Đokovića!

Moglo je ovo i sa nulom! Kada je poveo 4:0 u gemovima Novak malo je falilo da uzme i peti gem, ali posle toga je Peruanac uspeo da se vrati i uzme tri gema. Ipak, nije to bilo dovoljno za iznenađenje.

Vodi Novak 1:0 u setovima!

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

15:25

5:3 Rutinski

Nije mnogo borbe pružio Novak u ovom gemu, Variljas je ovo rutinski uzeo. A sada - čekamo taj prvi set!

15:20

5:2 Novak napravio šou sa publikom!

Opasan je Peruanac! Uzeo je prva dva poena u ovom setu, napao je to Novak izlascima na mrežu i izjednačio, Ipak dobio je brejk loptu Variljas, a onda je spektakularno spasio Novak! 

Pokazao je onda ka publici, pa završio ovaj gem! 5:2!

15:12

4:2 - Imamo meč!

Rasplamsala se borba i Novak je sjajnim paralelama stizao do poena, Ipak Variljas se razigrao i asom je došao do 4:2. Imamo meč!

15:05

4:1 Vraća se Variljas!

Da li može Novaki da dobije ovaj set sa nulom? Ne! Delovalo je da će Variljas ovo izgubiti sa nulom, a onda je pogodio nekoliko linija, iskoristio greške Novaka i uzeo brejk!

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

15:00

4:0 Au, šta je ovo?

Kako melje največi ikada! Ne zna Variljas šta ga je snašlo, nije se pošteno ni zagrejao, a već gubi 4:0! Uzeo je jedan poen u ovom gemu i publika čak ni ne aplaudira. Svi su u šoku!

14:55

3:0 Dominacija!

Kako igra Novak! Ređa poene, ne pomera se sa osnovne linije, šeta Variljasa levo-desno i vodi 3:0. 

14:53

BREJK! 2:0 za Novaka!

U drugom gemu se igralo poen za poen, a onda je Đoković došao do brejk lopte! Posle razmene sa osnovne linije usledila je neiznuđena greška Variljasa - brejk!

Izvor: Profimedia

14:49

1:0 Vodi Novak!

Krenio je silovitim servisom Novak, ali je onda izgubio dva poena. Dopustio je brejk loptu, ali je sa dva asa sve rešio i sada je 1:0. 

14:41

Krećemo!

14:25

Konačno, meč počinje!

Maratonski meč Anastasije Pavličenkove i Elize Mertens je gotov! Tri seta, medicinski tajmaut, prekidi, taj-brejk, desilo se sve što je moglo da se desi i videli smo na kraju pobedu iskusne Ruskinje. 

Sada, čekamo još dvadesetak minuta i igra Novak!

13:53

Poslednje pripreme

Novak sa Stefanom čeka meč, a nećemo ga videti na terenu pre 14:30. 

13:15

Meč kasni bar sat vremena!

Nakon maratonskog prvog seta, drugi set je bio još duži u meču Elize Mertens i Anastasije Pavličenkove. Uzela je Ruskinja drugi set u taj-brejku i sada je jasno da pre 14:00 neće početi duel Novaka Đokovića i Huana Pabla Variljasa. 

12:45

Čekamo dame!

Ovaj meč će početi nakon duela Anastasije Pavličenkove i Elize Mertens. Nakon velike borbe dobila je Belgijanka prvi set, u drugom se ponovo dešava drama i verovatno je da nećemo dočekati da Novak izađe na teren oko 13:00. Verovatno će kasniti. 

12:35

Nema opuštanja

"Spreman sa, dobro se osećam oporavio se. NIkada nisam igrao protiv njega, gledao sam ga protiv Hurkača. on je odličan borac, pgootovo na šljaci i nikoga ne treba potcenjivati", rekao je Novak pred meč. 

12:20

Pred meč sa Stefanom!

Trenirao je na terenu na kome će i igrati pred meč, a društvo mu je pravio sin Stefan! Pomagao je, dodavao loptice i davao savete tati pred bitan meč! Pročitajte i MONDO reportažu sa tog treninga. 

12:00

Novak protiv maratonca!

Novak Đoković u ovaj meč ulazi bez izgubljenog seta, dok je njegov rival u sva tri meča igrao pet setova. Dva puta se vratio iz minusa od dva seta, a sada će želeti da ponovo iznenadi. 

Izvor: Profimedia

UKRATKO

  • Đoković - Variljas 6:3, 6:2, 6:2
  • Dominacija, sve u 2 sata
  • Protivnik u četvrfinalu Hačanov
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije