• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TENISERKA BRUTALNO NAPALA PUBLIKU NA ROLAN GAROSU: Divljaci, nemaju logike, izabrali su nasilje!

Brojni teniseri i teniserke našli su se na udaru navijača u Parizu, ali ona neće da ćuti.

 Teniserka napala publiku na Rolan Garosu Izvor: Profimedia

Ovogodišnji Rolan Garos ponudio je svjetskom tenisu nekoliko fantastičnih momenata, ali i veoma neobično ponašanje domaćih navijača, koji se ističu zvižduci za svaku sitnicu. U jednom trenutku se na njihovom udaru našao Novak Đoković, često to rade teniserima i teniserkama iz Rusije i Belorusije, čak i Ukrajinkama kojima nije bilo jasno šta se dešava dok im zvižde... O svemu se oglasila i Arina Rodionova (33), veteranka koja nije u glavnom žrijebu turnira.

Ruskinja koja posljednjih godina igra za Australiju šokirana je dešavanjima u Parizu, pa je preko društvenih mreža uputila jasne kritike navijačima koji dolaze na stadione. Ona je istakla da su divlji, da njihovi zvižduki nemaju logike i da su izabrali nasilje. Pogledajte kako ona izgleda:

"Da li je to do mene ili je francuska publika posebno divlja ove godine? Uobičajeno je da postoji bar malo logike kad zviždite nekome... Ove godine su se samo probudili i izabrali nasilje", napisala je Rodionova na svom Tviter profilu i tako "pecnula" navijače koji već više od nedjelju dana dolaze na drugi grend slem sezone. Možda baš i zbog Darije Kasatkine, koja je izviždana iako nije uradila ništa pogrešno.

Inače, Rodionova je trenutno tek 206. teniserka svijeta, a najbolji plasman joj je 116. pozicija na WTA listi. Na Rolan Garosu je samo 2016. godine igrala u glavnom žrijebu i tada je takmičenje završila u prvoj rundi, dok je ove godine zaustavljena u drugom kolu kvalifikacija. Tokom karijere je zaradila gotovo dva miliona dolara od turnira, a zanimljivo je da se 2014. godine odlučila na promjenu državljanstva i počela da igra za Australiju, u kojoj živi i čiji je pasoš dobila nakon udaje za sportistu Taja Vikerija koji se bavi australijskim fudbalom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC