• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šmeker - NOVAK IZVEO ALKARAZA NA VEČERU PRED MEČ! Uhvaćeni kako ulaze u isti restoran, Đoković izazvao HAOS unutra! FOTO

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kada je osoblje restorana vidjelo Novaka, nisu mogli da vjeruju! A onda se tu pojavio i Karlos Alkaraz!

 Novak Đoković izveo Karlosa Alkaraza na večeru Izvor: Instagram/printscreen/taoualit__amar

Kakav je šmeker Novak Đoković! Pred polufinale Rolan Garosa, koje ga očekuje u petak od 15 časova, izveo je Karlosa Alkaraza na večeru! Njih dvojica su zajedno izašli u restoran "Sijena" u Parizu i nisu prošli neprimijećeno!

Dvije večeri prije njihovog susreta otišli su u jedan od najpoznatijih restorana italijanske kuhinje zajedno, a novinari su ih naravno primijetili. Alkaraz je ipak stigao kasnije i nije snimljen sa Novakom dok je srpski sportista ulazio u restoran opkoljen fotoreporterima. 

Novak je pobudio veće interesovanje, a glavni kuvar restorana mu je čak donio tanjir na kome je tražio da mu se najveći ikada potpiše! Pogledajte kako je to izgledalo: 

Ne znamo još uvijek o čemu su pričali, ali je jasno da su se opustili pošto im je predstojao slobodan dan. U četvrtak se igraju mečevi ženskog polufinala, a Novak i Alkaraz će na teren tek u petak. Alkaraz je trenutno prvi reket svijeta, ali Novak može da ga prestigne ukoliko ga pobijedi u polufinalu, a potom osvoji titulu. Ipak, prije toga su se bolje upoznali. 

Večerali su u jednom od najpoznatijih pariskih restorana, a kada se pogledaju profili "Sijene" na društvenim mrežama vidi se da su tamo u prošlosti svraćali Kilijan Mbape, Nejmar i Serena Vilijams, ali i pop zvijezde poput Selene Gomez. 

Iako je Alkaraz već neko vrijeme u vrhu sa Đokovićem je igrao samo jednom i tada ga je pobijedio, tako da su jedan drugom prilična nepoznanica. Da li su se znali i ranije i da li su imali neke razgovore ni to se ne zna, ali je najbitnije ono što ćemo vidjeti na terenu uskoro.  

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC