• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije normalno šta Đoković radi! Teniska ljepotica za MONDO pričala o Novaku: Jedan od najboljih u istoriji!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Žizela Dulko je pričala o Novaku Đokoviću, Ani Ivanović, Huanu Martinu Del Potru... Od izvještača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića.

 Žizela Dulko MONDO intervju o Novaku Djokoviću i Ani Ivanović Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Instagram/giseladulko/printscreen

Novak Đoković ima priliku da ispiše nove stranice istorije, igraće protiv Karlosa Alkaraza u polufinalu Rolan Garosa, a u slučaju osvajanja titule pretekao bi Rafaela Nadal po broju grend slemova, imao bi 23 pehara sa najvećih turnira. Igrom srpskog asa i svemu što prikazuje oduševljeni su mnogi, među njima je i bivša argentinska teniserka Žizela Dulko (38) koja je pričala za MONDO.

Na druženju sa legendama u Parizu, uz malo sreće, uspio sam da je "ukradem" prije nego što je stala pred ostale medije. Prva pitanja bila su u vezi Đokovića. "Misilm da to nije normalno zaista, sve što je Novak uradio. Jedan od najboljih u istoriji tenisa, lijepo je gledati ga. Nastaviće da pobjeđuje i da osvaja turnire", počela je Žizela razgovor za MONDO.

Neizostavno pitanje bilo je oko trke za najboljeg igrača svih vremena, da li bi debata bila gotova ako Nole uzme novi grend slem pehar. "Po broju titula da, tako bi bio ispred njih, imao bi 23 pehara. Međutim, teško da će biti jednoglasni, neko više voli Rafu, neko Rodžera."

Nije željela previše da priča o polufinalnom okršaju i spektaklu u petak, kada će snage odmjeriti Novak i Karlos Alkaraz. "To je meč koji ne smijete da propustite. Finale prije finala."

Argentinka je došla na Rolan Garos kako bi igrala na turniru legendi, pa se podsjetila igračke karijere i mečeva koje je imala sa Anom Ivanović. "Naravno da se sjećam tih duela, igrale smo tri puta, dobila sam jednom", izgovorila je Žizela.

U tom momentu je uslijedila ispravka, jer je Srpkinja ustvari dobila sva tri meča. "Ozbiljno, ona vodi 3:0, to su loše vijesti. Šalim se malo naravno. Ona je bila sjajna teniserka i divna osoba. Otišla je u penziju ranije, kao i ja, penzionisala sam se sa 27 godina i to poslije 20 godina posvećenosti tenisu. Svi imaju svoje planove i ciljeve, znam da Ana uživa u životu, ima troje djece, u srećnom je braku, želim joj sve najbolje".

Za kraj smo je pitali i o njenom sunarodniku Huanu Martinu del Potru koji je zbog ogromnih problema sa povredama morao da završi karijeru. "Dobro poznajem Huana, divna je osoba i užasno je to što ne može da igra. Imao je mnogo potencijala, bio bi među tri najbolja sigurno. Povrede su ostavile veliki trag na njegovom tijelu. Znam za njegov meč protiv Novaka u Riju kada ga je pobijedio i rasplakao. Nažalost, to je tenis, takve stvari se događaju u sportu", zaključila je Žizela Dulko.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC