• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta sve možete da kupite na Rolan Garosu? Ovako se kreću cijene - bez 100 evra nema poente da ulazite (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ovako se kreću cijene u buticima na pariskom grend slemu. Od izvještača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića.

 Cijene na Rolan Garosu unutar kompleksa Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Rolan Garos bliži se kraju. Najveća pažnja svakako je bila uprta na duel Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza koji se igrao u petak. Pred završne mečeve donosimo vam i jednu temu koja mnoge interesuje. Kakve su cijene unutar kompleksa i šta sve može da se kupi kao suvenir, uspomena ili poklon za najbliže.

Da odmah razjasnimo, sve što vam padne na pamet, a što je vezano za tenis i pariski grend slem može da se nađe u nekolicini butika koji su rasprostranjeni širom cijelog kompleksa. Na samom ulazu nalazi se i najveći butik od svih i tu može da se nađe sve. Ruku na srce, ne više, jer je u drugoj nedelji dosta stvari nestalo iz repertoara, poput određenih magneta za frižider ili rančeva sa znakom Rolan Garosa. "Probajte da provjerite i manje butike koji su kod ostalih stadiona", objašnjava jedna od radnica gospodinu koji bezuspješno pokušava da nađe ranac u spomenutom butiku.

Čak i ako želite da kupite samo sitnice ili poklone, spremite oko 100 evra. U to smo se uvjerili na licu mjesta. Mali magneti za frižider sa znakom Rolan Garosa koštaju 8 evra, isto toliko košta i hemijska olovka sa istim znakom. Za privezak za ključeve sa lopticom potrebno je takođe 8 evra, za priveske sa znakom Rolan Garosa treba 10 evra, dok privezak za ključeve u kom se nalazi šljaka sa terena košta 25 evra. Pakovanje od četiri loptice je 10 evra, sveska je 15 evra, za za šolju vam je potrebno 16 evra, a za par čarapa 18 evra. Pogledajte i kako izgledaju neke od stvari na Rolan Garosu:

Kada su u pitanju nešto ozbilje stvari, za to je potrebno još više novca. Kačket sa oznakom Rolan Garosa košta 26 evra, ceger za kupovinu je 10 evra, peškir košta 50 evra, oni veći 80 evropskih novčanica. Za ranac vam treba 45 evra, kišobran takođe košta 45 evra.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC