• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Usred noći ga platili 2.100.000 $! Dvojica mladih igrača Partizana na oku klubova iz NBA, da li odlaze!?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Balša Koprivica je trejdovan, a Tristan Vukčević će igrati Ljetnju ligu u potrazi za ugovorom.

 Balša Koprivica i Tristan Vukčević hoće u NBA Izvor: MN PRESS

Partizan je riješio pitanje ostanka kapitena Kevina Pantera za naredne dvije sezone, a na sav glase priča o transferima. Dok se crno-bijeli dovode u vezu sa Nikolom Mirotićem i Kostasom Slukasom, odnosno dok se priča o tome šta će biti sa Zekom Ledejom i Danteom Egzumom, postavlja se pitanje šta će biti sa mladim košarkašima šampiona ABA lige, za koje se pretpostavljalo da će minutaža da im raste.

Tristan Vukčević je ostavio solidan utisak igrajući u regularnom dijelu sezone ABA lige, čime je skrenuo pažnju Vašingtona koji ga je draftovao kao 42. pika, dok je Balša Koprivica prvog dana prelaznog roka "trejdovan". Tako da prava na njegovo igranje u NBA ligi više nema Detroit, nego su to sada L.A. Klipersi.

Da li će i igrati u NBA sljedeće sezone? To je poprilično neizvjesno. Očekuje se da Vukčević igra Ljetnju ligu za Vašington i da proba da se nametne klubu koji je u rekonstrukciji nakon odlaska najboljeg igrača Bredlija Bila, imao bi i sigurnost u vidu Denija Avdija, dok ni u Partizanu ne dižu ruke od mladog košarkaša. S razlogom su ga doveli iz Real Madrida i postepeno je napredovao, ali bi na kraju sve moglo da zavisi od njegovog nastupa na Ljetnjoj ligi. Ako oduševi, teško da će ostati u Srbiji.

Što se tiče Koprivice, njega je draftovao Šarlot 2021. godine kao 57. pika i trejdovao ga u Detroit, da bi potom mladi Srbin potpisao za Paritzan. Iznenada, ovog ljeta je trejdovan u Kliperse koji su za ovaj transfer platili 2,1 miliona dolara. Podsjetimo, Koprivica je studirao na Florida stejtu, a dobar dio prošle sezone propustio je zbog mononukleoze.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:25
Proslava Partizana Željko Obradović
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC