• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo koliko je Natalija zaradila na Vimbldonu! Srpkinja pobijedila pet puta, a na račun liježe bogatstvo!

Autor Dragan Šutvić

Srpska teniserka igra najbolje u karijeri i piše tenisku bajku u Londonu, a to će joj se veoma isplatiti!

 koliko je natalija stevanović zaradila na vimbldonu Izvor: Profimedia

Dugo je Natalija Stevanović radila kako bi konačno mogla da zaigra protiv najboljih na svetu. Preživjela je tešku operaciju, boginje i koronu, pomišljala da završi karijeru, sa 28 godina prvi put zaigrala na grend slem turniru... I kada je već stigla tu, riješila je da napravi šou! Danas se o njoj priča kao o hitu Vimbldona, a finansijski aspekt čitave priče nije nimalo nebitan.

Natalija Stevanović nije zaradila mnogo od profesionalnog tenisa. Po različitim podacima koji se pojavljuju na internetu, zarada od turnira srpske teniserke iznosi 350.000, 382.000, 385.000 ili 419.000 evra! Koja god od tih cifara da je tačna, jasno je da bi srpska teniserka na jednom grend slemu mogla da osvoji gotovo polovinu tog novca!

Samo tokom ovog Vimbldona Natalija Stevanović je zaradila 131.000 funti, odnosno nešto preko 153.000 hiljade evra. Toliki novac joj pripada jer je prošla tri kola kvalifikacija, a zatim savladala i dvije teniserke u glavnom žrijebu. Ukoliko u trećoj rundi bude bolja od dvostruke šampionke Petre Kvitove, pripašće joj još 76 hiljada funti, odnosno 89.000 evra. Ne treba ni pominjati koliko bi joj to olakšalo nastupe na turnirima u budućnosti...

Podsjećamo, Natalija Stevanović trenutno ima pet uzastopnih pobeda i 10 uzastopnih osvojenih setova na trećem grend slemu sezone. Ona je u kvalifikacijama bila bolja od Grkinje Valentini Gramatikopulu, zatim Amerikanke Elizabet Mandlik i na kraju Marine Basols rivere iz Španije. U prvom kolu glavnog žrijeba savladala je Karolinu Pliškovu koja je svojevremeno igrala finale Vimbldona i bila prva teniserka svijeta.

Srpska teniserka je u drugom kolu bila bolja od Tamare Korpač, pa će u trećoj rundi igrati protiv još jedne čuvene teniserke. Njena naredna protivnica je Petra Kvitova iz Češke, koja je postavljena za devetu nositeljku na ovogodišnjem izdanju najprestižnijeg turnira u kalendaru. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC