• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novakova hit izjava o Nataliji: "Fantastično, nadam se da ćemo zajedno jesti travu"!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Novak Đoković je, izgleda, jedan od od najvećih navijača Natalije Stevanović na Vimbldonu.

 Novak o Nataliji - Nadam se da ćemo jesti travu zajedno na Vimbldonu Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Twitter/Wimbledon/printscreen

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković je u sredu uveče obezbijedio plasman u treće kolo Vimbldona, a nakon pobjede nad Džordanom Tompsonom saznao je i da je njegova sunarodnica Natalija Stevanović (28) ostvarila prvu grend slem pobjedu. Ona je savladala Karolinu Pliškovu, nekada najbolju na svijetu i finalistkinju Vimbldona, što je najbolji rezultat njene karijere! To je znao da obilježi i Novak!

Na konferenciji za medije nakon svog meča, Đoković je srpskim medijima pričao i o uspjehu teniserke iz Natalije. Tom prilikom je hvalio teniserku koja je kroz karijeru imala ogromne probleme, a na kraju joj je poželio i osvajanje ovogodišnjeg Vimbldona!

"Nisam je vidio, ali joj čestitam, to je fantastičan uspjeh. Nije mnogo ljudi očekivalo od nje da se kvalifikuje i da pobijedi favorita, djevojku koja je igrala finale ovdje. Impresivan rezultat", prenio je "Sportklub", a Novak je nastavio: "Nisam Nataliju mnogo puta vidio u životu. Znam da je dolazila u centar u Beogradu da trenira nekoliko puta, pa je poznajem površno. Kao svaki igrač i igračica koji se probija u Srbiji, ima moju punu podršku nadam se da će joj ova pobjeda biti podstrek."

Natalija Stevanović je pobjedu proslavila plesom, ali je i probala travu na Vimbldonu, što je Novakov zaštitni znak prethodnih godina. Najboljem svih vremena svidio se taj potez, pa je pronašao način da ohrabri zemljakinju pred naredne duele. "Ha-ha, fantastično! Nisam znao da je jela travu, nadam se da ćemo je jesti zajedno", rekao je Novak, aludirajući na osvajanje grend slema za Srbiju i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:46
Novak Đoković se naljutio
Izvor: Twitter/ElkNat877
Izvor: Twitter/ElkNat877

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC