• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković prije meča na Vimbldonu igra "Čovječe, ne ljuti se"!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Najbolji srpski sportista Novak Đoković prije tenisa zaigrao "Čovječe, ne ljuti se" protiv svog tima.

 Đoković prije meča na Vimbldonu igra "Čovječe, ne ljuti se"! Izvor: Youtube/travel__Sports/printscreen

Novak Đoković već godinama dominira svjetskim tenisom i redovno obara rekorde koje su postavljali igrači koje su prije njega smatrani najboljima u istoriji, a na Vimbldonu ima priliku da ispiše nove stranice istorije. Ukoliko osvoji treći grend slem u sezoni izjednačiće se sa Federerom koji već ima osam titula na ovom turniru, ali i postati prvi čovjek sa 24 grend slema. Možda mu je zbog toga malo i dosadno, pa se pred mečeve zanima drugačijim sportom!

Samo sat vremena prije meča drugog kola protiv Džordana Tompsona kamere su u kompleksu na kojem se igra Vimbldon snimile Novaka Đokovića kako se sa svojim timom takmiči u igri "Čoveče, ne ljuti se". Englezima u prvi mah nije bilo jasno šta oni to rade, vjerovatno jer im međunarodna igra "Ludo" nije previše poznata, ali se na snimku jasno vidi da Đoković, Goran Ivanišević i još dva člana tima igraju društvenu igru koja je izuzetno popularna na našim prostorima.

Ovo je bio idealan način da se srpski teniser opusti pred meč, jer čak i da mu ne ide dobro tokom druženja sa svojom delegacijom, poruka igre je da se ne ljuti! Tako je Novak trebalo da bude smiren čak i ako dugo nije mogao da dobije šesticu kako bi "istrčao" na tablu ili ga neko od protivnika pojeo tik pred ulazak u kućicu.

Da li je pobijedio u ovoj igri, ne znamo, ali... U tenisu jeste. U tri seta je savladao Džordana Tompsona koji je igrao najbolji meč karijere, pa ćemo ga gledati u trećem kolu Vimbldona. Još ne zna ko će mu tamo biti protivnik, ali je jasno da će biti veliki favorit - bilo protiv Ečeverija, bilo protiv Vavrinke. Uz taj meč ostaju mu još četiri do nove grend slem titule i istorije!

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:59
Novak Djokovic na Vimbldonu sa decom
Izvor: Instagram/djokernole
Izvor: Instagram/djokernole

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC