• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak pred Jelenom pričao o "ljubavnoj aferi"! Surovo iskreni Đoković: Ovako jadno se dugo nisam osjećao...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković je otvoreno priznao da mu je meč protiv Huberta Hurkača jedan od najtežih koje je odigrao prethodnih godina, a govorio je i o svojoj "ljubavnoj aferi" sa Centralnim terenom Vimbldona.

 Novak Đoković u ljubavnoj aferi sa Vimbldonom Izvor: Sportklub/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Vimbldona poslije neočekivane drame. Prvo su ga organizatori "prevarili" da mora da igra dva dana susret protiv Huberta Hurkača, da bi potom u ponedjeljak sam sebi zakomplikovao život - pošto je izgubio prvi set nastavka. Ipak, na kraju je Nole slavio 3:1 (7:6, 7:6, 5:7, 6:4), tako da će se za polufinale Vimbldona boriti sa Andrejom Rubljovim koji će imati dan odmora više.

Poslije svega što se desilo, Novak Đoković nije bio naročito raspoložen pošto je svjestan da se pošteno napatio protiv Poljaka, pa mu je prvo čestitao na fantastičnoj partiji: "Iskreno, ne sjećam se kad sam se prošli put osjećao tako jadno na protivnikov servis. Tako je teško to pročitati. Igrati na ovakvo brzoj podlozi, gdje njemu odgovara na travi, to odgovara velikim serverima, nisam baš uživao u meču. U onim najvažnijim trenucima imao sam malo i sreće da dobijem dva taj-brejka i meč je mogao da ode apsolutno u drugom smjeru. Sačuvao sam živce i najvažnije pobijedio", kazao je Đoković.

Nakon svega toga, novinar koji ga je intervjuisao na Centralnom terenu našao je način da ga odobrovolji podsjetivši ga da na ovom mjestu nije izgubio punih deset godina. "Da li još nešto može da me zapanji ovdje? Pa da, na dobar način, osjećam sjajnu povezanost sa terenom i svaki put kad izađem ovdje se osjećam još komfornije. Nadam se da će ova ljubavna afera da se nastavi još mnogo godina", kazao je Nole dok ga je gledala nikad galantnija supruga Jelena Đoković.

Što se tiče Andreja Rubljova, protiv koga ima skor od tri pobjede u četiri meča, nije želio da otkriva taktiku: "Drugačiji je igrač od Hurkača, ima strašan forhend, voli da diktira tempo, ali neću da otkrivam svoju taktiku ha-ha. Moram da budem spreman, biće sve teži i teži mečevi. Teško je reći da može da bude teže od ovoga juče i danas, ali je tako".

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:46
Novak Đoković se naljutio
Izvor: Twitter/ElkNat877
Izvor: Twitter/ElkNat877

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC