• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vimbldon opet "namjestio" Novaka! Ne prijeti mu prekid meča, ali ima manje od 20 sati da se spremi za Rubljova!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Organizatori ponovo nisu popustili i program ponovo neće početi prije 14.30. Tako će Novak biti drugi na programu Centralnog terena, ali mu bar neće prijetiti "policijski čas" u Londonu.

 Novak Đoković ima manje od 20 sati da se spremi za meč protiv Andreja Rubljova Izvor: Profimedia

Novak Đoković se uz mnogo muke plasirao u četvrtfinale Vimbldona pošto ga je Hubert Hurkač namučio kao rijetko ko, pa je čak poslije meča i Nole priznao da se "dugo jadnije nije osjećao na protivnikov servis". Ipak, poslije drame koja je trajala dva dana, Đoković je prošao dalje (3:1) i tako je zakazao 14. četvrtfinale na Vimbldonu i to protiv Andreja Rubljova, mladog Rusa koji traži svoje prvo polufinale.

Rubljov će imati mnogo više vremena za odmor pošto je još u nedjelju po podne pobijedio Aleksandera Bublika, a organizatori Vimbldona su ovoga puta izašli u susret Noletu i neće ga "tjerati" da igra do kasno u noć i da mu istovremeno prijeti prekidanje meča kao što je to bilo protiv Vavrinke i Hurkača.

Zvanično, meč između Novaka Đokovića i Andreja Rubljova biće drugi na programu Centralnog terena u utorak poslije susreta koji igraju Švjontek i Svitolina od 14.30, što znači da će Srbin i Rus teško prije 16 časova na teren. Iako su na neki način Novaku olakšali što ga ne tjeraju da opet igra dok prijeti "policijski čas" (što bi moglo da se riješi ranijim zakazivanjem mečeva), organizatori su istovremeno srpskom teniseru dali manje vremena za odmor.

Kada završi sve obaveze nakon pobjede nad Hurkačom, ostaće mu manje od 20 sati da se potpuno odmori za sutrašnji meč, dok će Rubljov imati dan i po.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC