• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ALKARAZ "UHVAĆEN" U ŠPIJUNSKOM SKANDALU! Otac mu snimao Novaka, a pogledajte Karlitosa: Nervoza ga pojela! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Karlos Alkaraz je dva puta saslušao pitanje i oba puta je odgovorio da nije razumIo, dok mu i treći put nije objašnjeno na engleskom. Čudno se ponašao i unervozio.

 alkaraz o snimanju đokovića Izvor: Wimbledon.com/Screenshot

Novak Đoković istakao je da je nezadovoljan manjkom privatnosti na Vimbldonu pošto na treninzima ne može da se potpuno opusti zbog velikog broja ljudi koji ga prate, ali ne smetaju mu toliko navijači - koliko kolege koje ga snimaju. Tako je Nole otvoreno priznao da mu nije po volji što je otac Karlosa Alkaraza narušio fer-plej i tako snimao njegov trening, gdJe je možda mogao da vidi i kako se sprema za potencijalno finale sa njegovim sinom.

Takozvani "Spajgejt" (Spygate), kako su ga nazvali Englezi, dobio je nastavak pošto je poslIJe optužbi španskih medija da je Đoković izmislio čitavu priču, španski teniser Karlos Alkaraz priznao da je istinita. Ipak, da bi došlo do tog priznanja, Alkaraz je dva puta tražio od novinara da ponovi pitanje i zbog nervoze je počeo da se češe po bradi, pa i čudno smije...

  • N: Srpski mediji su optužili člana tvog tima, konkretno tvog oca, da je snimao treninge Novaka Đokovića tokom vikenda. Da li se to zaista desilo?
  • A: Izvinite?
  • N: Tvoj otac, navodno, ili član tvog tima, snimali su kamerom trening Novaka Đokovića. Pitam, da li je to istina? Ima li ikakve istine u tim optužbama?
  • A: Ja ne razumijem pitanje.
  • A: (nakon pojašnjenja) Ahaa.... Ha-ha. Da, vjerovatno je istina. Moj otac je veliki ljubitelj tenisa. Ne samo da gleda moje mečeve, nego dolazi na kompleks u Vimbldonu u 11 ujutru, a ide u hotel u 10 uveče. Gleda mečeve, gleda treninge svih tenisera... Za njega je doživljaj da gleda trening Đokovića, tako da je vjerovatno snimao trening.
  • N: Da li ti to daje prednost u ovoj fazi turnira s obzirom da ti je Novak rival?
  • A: Ne vjerujem... Mislim, imam mnogo snimaka Novaka Đokovića na svim platformama. To nije prednost.


Podsjetimo, Novak Đoković i Karlos Alkaraz bi mogli da se sretnu u finalu Vimbldona, ako prije toga prevaziđu po još jednu prepreku. Đokovića u polufinalu čeka duel sa talentovanim Janikom Sinerom, dok će Alkaraz igrati protiv Danila Medvedeva, kome trava nije specijalnost.

Prethodno je Đoković pobijedio Karlosa Alkaraza na Rolan Garosu tako što mu je "uništio noge", a ne sviđa mu se špijuniranje zbog kog bi njegova specijalna taktika za potencijalno finale mogla da bude otkrivena: 

"Takva je situacija, okolnosti su takve da na treninzima nemamo privatnost, iako bih ponekad volio da imam više privatnosti, jer mi to daje mogućnost da isprobam neke stvari, da jasnije komuniciram sa svojim timom. Činjenica je da nisi potpuno opušten na treningu, znaš da su rivlai tu, da te gledaju preko ramena, da prate šta radiš, svaki udarac se mjeri, procjenjuje i ocjenjuje", kazao je Nole.

Pogledajte

00:14
Novak Đoković maše navijačima Vimbldon
Izvor: Twitter/wild_shutterbug
Izvor: Twitter/wild_shutterbug

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mnk

Sine dragi reci svom tati da su srbi najprgaviji narod kad ga vako pokusavas da provociras. A mislim da ce sad da proradi bas taj srbaski inat ima da te pomete kao pepeo.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC