• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak čuo loše vijesti! Iznenadna promjena pred polufinale Vimbldona, neće se dopasti Đokoviću

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković i Janik Siner će igrati polufinale Vimbldona pod zatvorenim krovom.

 đoković u polufinalu vimbldona pod krovom Izvor: Profimedia

Novak Đoković danas od 14.30 izlazi na Centralni teren i igra polufinale Vimbldona protiv Janika Sinera, ali čim se probudio dobio je loše vijesti. Od jutros pada kiša u Londonu i tako se očekuje da će biti tokom čitavog petka, što znači da će se meč igrati sa zatvorenim krovom. Novak nije naročiti ljubitelj igre u dvoranskim uslovima, iako mu odgovaraju, pošto mnogo više voli da igra pod "otvorenim nebom", pa makar duvao i jak vjetar.

Takođe, Novak Đoković je zbog kiše morao da mijenja planove. Nije mogao na jedan od manjih terena na kome inače voli da trenira, nego je trening preseljen na "Teren broj 1" koji je jedini natkriven u čitavom kompleksu uz Centralni, ali nadamo se da ga promjena ove rutine neće poremetiti.

Interesantno je da je Novak Đoković trenirao i juče, uprkos kiši, dok je njegov potencijalni protivnik u finalu Karlos Alkaraz "krao fore" od starijeg učitelja. Alkaraz je juče pauzirao i nije trenirao pred meč sa Medvedevim, što je Đoković inače često praktikovao na najvećim turnirima kako bi sačuvao energiju.

Novak Đoković je inače apsolutni favorit u završnici Vimbldona pošto je turnir osvajao nevjerovatnih sedam puta, a ima i niz od četiri podizanja pehara uzastopno. Ono što takođe govori da je najbliži peharu Vimbldona je i to što čak deset godina nije izgubio meč na Centralnom terenu, odnosno u nizu je od 33. pobjede na njemu. Jednostavno, toliko stvari je na njegovoj strani da se nadamo da sitnice poput kiše neće napraviti neku razliku.

MONDO će meč pratiti uživo u tekstualnom prenosu, a podsjetimo da je televizijski na Radio televiziji Srbije od 14.30 i uprkos kiši neće biti pomjeranja zbog zatvorenog krova, dok nema opasnosti ni da će susret biti prekinut kao onaj protiv Hurkača.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC