• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZBOG NOVAKA OPTUŽILI SRBE DA LAŽU, A SAD SE PRAVE LUDI! Alkaraz priznao sve oko špijunskog skanadala i nikom ništa

Španski mediji napali su srpske novinare zbog izvještavanja o Novaku Đokoviću i Karlosu Alkarazu, pa su "zaboravili" da se izvine kada je mladi Španac sve priznao...

 Otac Karlosa Alkaraza snimanje Đokovića Izvor: Profimedia

Novak Đoković i Karlos Alkaraz mogli bi da se sretnu u finalu Vimbldona. Da bi se to dogodilo potrebno je da srpski as pobijedi Janika Sinera (Italija), a da mladi španski igrač savlada Danila Medvedeva (Španija). Izgleda da im je Novak poseban trn u oku, pošto su poslije skandala koji je nastao odjednom krenuli napadi. U Londonu je otac supertalentovanog Španca, koji se takođe zove Karlos Alkaraz, snimao Noletov trening. Bio je to početak haosa.

Portal "punto de break" napisao je tekst pod naslovom "Srpski novinari napadaju Alkarazovog oca u priči koja je postala viralna i koja je potpuna laž". Tu se navodi da "ni u jednom momentu niko iz Karlosove ekipe nije snimao trening i da je sve napisano laž kako bi se napao Alkaraz senior". Sve to bi možda i prošlo da španski teniser na konferenciji za medije nije priznao da je sve to istina.

"Vjerovatno je istina, moj otac je veliki fan tenisa, ne gleda samo moje mečeve, nego dođe na kompleks Vimbldona u 11 ujutru, pa se u hotel vrati u 10 uveče, gleda treninge mnogih tenisera. Za njega je doživljaj da gleda Novakov trening, tako da ga je vjerovatno snimao", rekao je Karlos. Šta se poslije toga desilo? Apsolutno ništa. Odjednom su svi španski mediji "zaboravili" da se izvine i Novaku i Srbima pošto su pokušali da "okrenu" priču i da predstave kako je sve to bio samo napad na Alkaraza.

Nije prvi put da pokušavaju da zavade njih dvojicu, isto su učinili i na Rolan Garosu, poslije polufinala u kom je Karlos imao grčeve. Na konferenciji za medije su konstatovali "kako je Novak burno proslavljao poene iako je znao da je Alkaraz povrijeđen i da je to djelovalo nesportski". I na to je Karlos imao spreman odgovor i rekao "da bi i on uradio isto i da Đoković nije slavio poene zbog njegove povrede, nego da je tako samo zadržavao fokus na svojoj igri i da je i on sam to radio na nekim mečevima u karijeri." 

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:10
Novak igra lastiš
Izvor: Instagram/djokernole
Izvor: Instagram/djokernole

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC