• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak se povrijedio pred finale!? Jedan detalj sa treninga digao buru, svi su u panici! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Novak Đoković je trenirao pred meč sa Karlosom Alkarazom u finalu Vimbldona, a jedan detalj sa treninga je naveo navijače da pomisle da je povrijeđen.

 Novak se povrijedio pred finale - traka na nozi zabrinula navijače Izvor: @novakbooks/twitter

Zabrinuo je Novak Đoković svoje navijače pred finale Vimbldona! On je trenirao na jednom od vimbldonskih terena, a svi koji su prisustvovali treningu primijetili su medicinsku traku na butini lijeve noge srpskog tenisera! 

Nije se oglašavao Novak ovim povodom i nije bilo nagovještaja da ga muče bolovi i povrede, a na terenu dok je vježbao izgledao je sasvim normalno. Ipak, imao je na skoro svim nedavno završenim grend slemovima Đoković problema sa povredama, pa je ovo zabrinulo navijače. 

Duel sa Karlosom Alkarazom se bliži i Đoković je na trening izašao oko 17 časova, nešto manje od dana prije početka 35. grend slem finala koje će odigrati, finala u kome će juriti 24. grend slem titulu. Na ovogodišnjem Vimbldonu izgubio je svega dva seta, ali je i njegov rival Karlos Alkaraz izgubio isto toliko. Pogledajte kako je Novak trenirao sa trakom oko butine: 

Nadamo se da sa Novakom zadnjom ložom nema problema. Neke od medicinskih traka koje koriste sportisti ne služe da bi se zaliječile povrede već da bi se istegao ili zagrijao mišić, a znamo da Novak koristi mnogo napitaka i medicinskih pomagala kako bi telo držao u savršenom stanju. 

Sa druge strane, Karlosa Alkaraza ne brine fizičko stanje. Ovaj 19-godišnjak igra sjajno, trči fantastično i djeluje da je u top formi, ali je najavio odlazak kod psihologa pred finale. U finalu Rolan Garosa protiv Novaka tijelo ga je "izdalo", krenuli su grčevi koji su nas spriječili da uživamo u spektaklu. Sada ostaje da se vidi da li je tu psihološku blokadu Karlitos uspio da prevaziđe. 

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

00:25
Novak psuje navijace
Izvor: RTS/Printscreen
Izvor: RTS/Printscreen

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bjezi

Sta navlacite nesrecu, jeste za njega ili protiv

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC