• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVAK ĐOKOVIĆ POVRIJEĐEN PRED FINALE VIMBLDONA?! Na zagrijavanje izašao "izlijepljen" - taj problem ga već mučio! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Najbolji srpski sportista Novak Đoković vjerovatno je preventivno zalijepio medicinske trake na zadnju ložu i unutrašnji dio butine lijeve noge.

 Novak Đoković povrijeđen pred finale Vimbldona Izvor: Profimedia

Novaka Đokovića čeka finale Vimbldona, a navijači bi ponovo mogli da budu zabrinuti zbog detalja sa posljednjeg treninga. Najbolji teniser svih vremena izašao je na travnatu pdologu da se zagrije pred okršaj sa Karlosom Alkarazom, a na njegovoj butini ponovo je primjetna traka koja je mogla da se vidi i kada je trenirao u subotu popodne!

U dosadašnjem dijelu turnira novak Đoković nije pričao o povredi koja ga možda muči, a ni na prethodnih šest mečeva nismo vidjeli da je njegovo tijelo izlijepljeno kinezio trakama. Istina, neke od njih ne služe da saniraju povredu već samo da istegnu ili zagriju mišiće, što bi mogao da bude slučaj i u ovom trenutku. Đoković brine o svakom detalju pred jedan od najvažnijih mečeva u godini, pa nema sumnje da želi da bude maksimalno spreman za taj okršaj.

Sudeći po intenzitetu treninga, odnosno zagrijavanja pred finale, za sada nema razloga da se previše brine. Izgleda da su trake tu tek preventive radi, što je sjajna vijest za sve navijače najboljeg igrača svih vremena. Pogledajte fotografije sa treninga:

Inače, Novaka Đokovića smo ranije u sezoni, ali i karijeri, vidjeli kako igra i pobjeđuje sa trakama na tijelu. U Australiji je imao problema sa povredom, ali bolovi u zadnjoj loži ga nisu spriječili da deseti put osvoji prvi grend slem sezone i u Melburnu podigne pehar. Takođe, ranije je Novak Đoković stizao do trofeja i nakon što je imao rupturu mišića trbušnog zida, zbog čega su ga trakama "lijepili" preko tijela.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC