• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koliko košta da gledate finale Vimbldona: Novak Đoković igra za 24. titulu, a ovo su paprene cijene karata!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dvojica najboljih na svijetu igraće za trofej, a meč Đokovića i Alkaraza je papreno skup!

 Koliko košta ulaznica za finale Vimbldona Izvor: Profimedia

Finale ovogodišnjeg Vimbldona igraće dvojica najboljih na svijetu, a Novak Đoković će protiv mladog Karlosa Alkaraza pokušati da stigne do 24. grend slem titule. Tekstualni prenos susreta možete pratiti na MONDU, ukoliko vam nije pošlo za rukom da se domognete ulaznice za Centralni teren najpoznatijeg teniskog kompleksa na svijetu.

Ukoliko ste na licu mjesta, brojni teniski fanovi sa raznih krajeva svijeta vam zavide na poziciji za koju je trebalo izdvojiti nekoliko hiljada evra! Recimo, ulaznica za finale ženskog dijela turnira u kojem je Marketa Vondrušova savladala Ons Žaber koštala je oko 2.500 evra, dok za te pare nežete moći da gledate Đokovića i Alkaraza! Prije samo nekoliko dana najjefitnije ulaznice za meč koštale su 9.000 evra, ali su u međuvremenu rasprodate pa sada morate da izdvojite oko 13.000 evra da biste posmatrali meč koji bi mogao da bude istorijski.

Karte za Vimbldon, a posebno njegovo finale, rezervišu se unaprijed i teško je doći do njih u posljednjem trenutku. Tada na raspolaganju ostane samo mali kontigent, pa i cijena bude nepristupačna za obične ljubitelje tenisa. Zbog toga će centralni teren kompleksa u južnom dijelu Londona biti do posljednjeg mjesta ispunjen, a na tribinama će biti i brojne svjetske face.

Sjetimo se da je prije nekoliko nedjelja Đokovićev put do osvajanja Rolan Garosa u Parizu gledalo nekoliko veoma poznatih ljudi iz svijeta šou-biznisa, dok je srpski teniser posebnu zahvalnost uputio kolegama sportistima. Njegov prijatelj Zlatan Ibrahimović pratio je meč u društvu Kilijana Mbapea, dok su na drugoj dijelu tribina bili francuski reprezentativci Olivije Žiru i Teo Ernandez.

Vidjećemo ko se od poznatih potrudio da stigne u London, gdje Đoković želi da osvoji petu titulu u nizu. Ukoliko srpskom teniseru to pođe za rukom izjednačiće se sa Rodžerom Federerom po broju pehara osvojenih na Vimbldonu, ali i sa Margaret Kort po ukupnom broju grend slemova. Takođe, Novak bi se pobjedom vratio na prvo mjesto ATP listi i nastavio da uvećava razliku pošto je u toj kategoriji ubjedljivi rekorder.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC