• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moram to da uradim, Jelena tražila! Novak će promijeniti izgled za finale Vimbldona: To me je i pokojni đed opominjao!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Novak Đoković je "zabradio" tokom Vimbldona i ne mari za sujevjerje, tako da će za finale protiv Karlosa Alkaraza skratiti bradu.

 Jelena rekla NOvaku Đokoviću da se obrije pred finale Vimbldona Izvor: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković danas od 15 časova igra finale Vimbldona protiv Karlosa Alkaraza i pokušaće da u svom 35. finalu grend slem turnira - dođe do 24. pehara. Do sada je Novak Đoković blistao na turniru i redom je pobjeđivao Kačina, Tompsona, Vavrinku, Hurkača, Rubljova i Sinera, čak deset godina na Centralnom terenu nije izgubio meč, dok je vezao i 34 pobjede na Vimbldonu...

Neki bi izbjegavali ove podatke "da ne ureknu", ali Đoković ne mari previše za sujevjerje, tako da je odlučio i da napravi promjenu u izgledu pred finale. Mnogi bi na njegovom mjestu izbjegli da se obriju čisto iz sujevjernih razloga, međutim Nole je priznao da u ovom slučaju mora da služa suprugu Jelenu i tek malo će da skrati bradu.

"Imao sam ranije sujevjerja, sada nemam uopšte. U prvoj fazi moje karijere sam morao da se brijem... Mada, dok mi je đed još bio živ, on bi me opominjao da se obrijem. Sada sam pustio bradu jer žena kaže da mi lijepo stoji - moram da slušam ženu, kažu da je to recept za srećan i dug život (smijeh). Skratiću je malo za finale, moram", kazao je Đoković nakon plasmana u finale Vimbldona u kome će osim protiv Alkaraza, igrati i protiv publike.

"Imam rutine, ali nemam sujevjerja poput toga da moram da spavam uvijek na određenoj strani kreveta, mada se trudim da mi glava bude okrenuta ka istoku ili ka sjeveru. To je bitno, ali sve ostalo, ništa nemam", naglasio je Nole u razgovoru sa srpskim reporterima sa Vimbldona.

Podsjetimo, Novak Đoković je do sada sedam puta osvajao Vimbldon, a u nizu je od 2018. godine i ima četiri uzastopna pehara, dok se jedne godine turnir nije igrao zbog pandemije. Ukoliko danas podigne trofej izjednačiće rekord Rodžera Federera.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:10
Novak Đoković, Andrej Rubljov
Izvor: Fonet/AP
Izvor: Fonet/AP

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC