• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVAK JE IZGUBIO RAZUM I NISAM IZNENAĐEN! Britanski novinar opet PLJUVAO Đokovića

Autor Haris Krhalić

Pirs Morgan je ponovo u centru pažnje zbog teških riječi na račun Novaka Đokovića.

 Pirs Morgan opet pljuvao Novaka Đokovića Izvor: YouTube/Piers Morgan Uncensored/Wimbledon/Screenshot

Kontroverzni britanski novinar Pirs Morgan već godinama pljuje Novaka Đokovića, a tako je bilo i posle finala Vimbldona. Još se sjećamo kako je "udario" na Noleta nakon što je izgubio meč za bronzu na Olimpijskim igrama u Tokiju, kako je prozivao Novakovu majku i kako ga je nazivao "varalicom i idiotom", dok nije iznenađenje da se na društvenim mrežama oglasio i nakon što je niz od deset godina bez poraza na Centralnom terenu prekinut.

"Novak Đoković je izgubio razum i nisam iznenađen - Alkaraz mu je oteo krunu. Nevjerovatan meč. Rodila se nova legenda Vimbldona. Kakav igrač, kakav meč - čestitke!", napisao je Pirs Morgan opisujući trenutak bijesa srpskog tenisera kada je razbio reket poslije prokockane šanse da napravi brejk, poslije čega je Karlos Alkaraz uspio da dođe do pobjede u petom setu.

Ipak, kada je pogledao i govor Novaka Đokovića, u kome je sipao čestitke i pohvale na račun Karlosa Alkaraza, a potom se rasplakao kada je pogledao svog sina Stefana na tribinama, Pirs Morgan je samo donekle "omekšao" i priznao da iako ga Srbin nervira, dese se i trenuci u kojima mu je drag.

"Imam veoma pomiješana osjećanja o Novaku Đokoviću. Svaki put kada sam siguran da ga prezirem, bilo to zbog toga što razbija rekete ili zbog stavova o korona virusu, održi govor poput ovoga ili prospe suzu za svog mladog sina i opet se zagrijem za njega. Genijalan igrač, komplikovan čovjek...", napisao je Pirs Morgan koji je samo jedan od "trovača" u britanskim medijima koji su oslikali Novaka Đokovića tamošnjoj publici kao zlikovca.

Poslije svega toga, Pirs Morgan je čak napisao da bi rado intervjuisao Novaka Đokovića, ali iako je srpski teniser popustljiv prema svojim "hejterima", sumnjamo da bi u slučaju kontroverznog britanskog voditelja promijenio mišljenje. Zbog uvreda na račun njegove majke teško da bi se i rukovao sa njim.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:50
Novak rasprava sa sudijom
Izvor: RTS
Izvor: RTS

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC