• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CIJELA PORODICA ĐOKOVIĆ OPKOLILA ALKARAZA! Karlos Novaku "oteo" trofej, a Jelena odmah otrčala kod Španca (FOTO)

Porodica Đoković ima velikog šampiona, a ovo što su uradili poslije poraza Novaka Đokovića od Karlosa Alkaraza pokazuje koliko su zapravo veliki.

 Porodica Đoković čestitala Karlosu Alkarazu Izvor: Twitter/NovakDjokerFans

Novak Đoković nije uspio da pobijedi Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona, a nakon poraza njegova porodica je oduševila sve ponašanjem. Kamere su prvo snimile devetogodišnjeg Novakovog sina Stefana kako se pozdravlja sa Alkarazom i Špancu čestita osvojenu titulu, a sada smo dobili i pozadinu cijele situacije. 

Zapravo je skoro kompletan Novakov boks sišao do hodnika i tu se pozdravio sa Karlitosom, čestitao mu na velikom uspjehu, a ovu "delegaciju" predvodila je Jelena Đoković. Sa njom su osim Stefana bili Eduardo Artaldi i Elena Kapelaro, vrlo bitni članovi Novakovog tima. 

Supruga najboljeg tenisera u istoriji je pred meč prosula vodu za svojim izabranikom u nadi da će mu to donijeti sreću u finalu. To nije previše pomoglo, a kada je sve bilo gotovo Jelena je prvo vidjela suprugove suze, a onda se sa osmijehom spustila u hodnik stadiona da velikom rivalu čestita na sjajnoj igri. Pogledajte taj momenat:  

Ona se takođe nekada bavila tenisom, a nakon meča koji je trajao skoro pet sati Novak se pred svima zahvalio porodici na tome što su tokom čitavog turnira bili uz njega. "Lijepo je vidjeti mog sina da je i dalje tu i da se i dalje smije. Volim vas! Hvala vam što me pratite i podržavate", rekao je Novak na kraju svog obraćanja. 

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:50
Novak rasprava sa sudijom
Izvor: RTS
Izvor: RTS

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC